Ansöka senast: 2022-10-31 | Försäljning, butiksarbete, inköp, marknadsföring

Gekås Ullared söker varuhusmedarbetare till höstsäsongen 2022

Gekås Ullareds vision är att skapa världens bästa shoppingupplevelse. Vi strävar efter att finnas där för våra besökare genom ett professionellt bemötande, hög servicegrad, välfyllda hyllor och rätt sortiment till bästa möjliga pris.

Vi kan erbjuda en stark och väletablerad företagskultur där vi tillsammans arbetar efter våra ledstjärnor – Kundfokus & Ärlighet, Laganda & Engagemang samt Sunt förnuft & Enkelhet.

Nyckeln till Gekås Ullareds framgång är engagerade medarbetare. Vi strävar hela tiden efter att vara en bra arbetsgivare genom att erbjuda en fartfylld, kreativ, rolig och dynamisk arbetsplats där alla ska känna sig välkomna och inkluderade i gemenskapen.

Dina arbetsuppgifter
Som varuhusmedarbetare hos oss på Gekås Ullared kommer du arbeta med att packa upp och fylla på varor, galga kläder och se till att det är god ordning och reda i butiken och på hyllorna. En hög servicegrad och ett professionellt bemötande gentemot våra kunder är viktigt. Du har alltid kundens bästa i fokus; lyssnar in deras behov, är behjälplig och agerar därefter. I din roll som varuhusmedarbetare kan det också ingå att bemanna vår kassalinje, där den huvudsakliga arbetsuppgiften är att scanna och ta betalt för varor. Arbetsuppgifterna kan delvis skilja sig åt beroende på vilken avdelning du tillhör.

Vidare söker vi dig som vill arbeta på vårt centrallager, Sönneräng. Arbetet kan bland annat innebära att man tar emot gods vid inleverans samt plockar, packar och lastar gods med hjälp av olika typer av truckar. Det är meriterande om du har giltigt truckkort samt vana av att köra truckar, men detta är inget krav.

Vi söker dig som:

Omfattning
Vi är i behov av dig som kan arbeta deltid (50−80%), samt dig som enbart är intresserad av att arbeta helger. Arbetsperioden sträcker sig som längst året ut. Arbetstiderna är varierande och kan förläggas under dagtid, kvällar och helger. Fr.o.m. 29 september t.o.m. 22 december har varuhuset öppet till kl. 22:00 torsdag−lördag.

Tillträde
Tycker du att beskrivningen låter spännande? Ta chansen att söka redan idag! Vi kommer att tillsätta tjänster fr.o.m. augusti och löpande för arbete över höstsäsongen med goda möjligheter att komma tillbaka till våren och sommaren 2023.

Förmåner
Som anställd hos oss på Gekås Ullared har du bl.a. personalrabatt i varuhuset, personalrestaurang med förmånliga priser samt tillgång till gratis gym och träningspass i aktivitetscentret. Läs mer om våra förmåner här >>

Om oss
Gekås Ullared är Skandinaviens största varuhus med 40 000 kvadratmeter butiksyta fördelat på 25 avdelningar. Vår affärsidé är att sälja allt till hemmet som får plats i en bil till oslagbart låga priser. Gekås utbud av shopping, boende, mat och aktiviteter skapar en upplevelse som lockar nästan 5 miljoner besökare till Ullared varje år. För att skapa bästa möjliga shoppingupplevelse för våra besökare erbjuder vi ett brett utbud av olika övernattningsmöjligheter såsom hotell, motell, stugby, camping och ställplats. Under högsäsong arbetar 2000 personer inom våra olika affärsområden.

Ansök