Ansöka senast: 2022-10-09 | Hotell, Camping, Restaurang, Storhushåll

Gekås Ullared söker skiftledare till värdgruppen, Affärsområde BO

Trivs du med att arbeta i en fartfylld och varierad miljö där lagandan står i fokus? Vill du vara med och överträffa våra besökares förväntningar? Tycker du om förändring och förbättring? Då ska du söka till oss!

Inom affärsområdet BO verkar värdgruppen som servar våra gäster ute i verksamheten med att hantera enklare felanmälningar i våra boenden, kvalitetssäkra aktivitetsområden samt förbereda och välkomna våra gäster till bad, bastu och bastuflotte.  

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

Vem är du?

Om BO
Affärsområde BO består av Gekåsbyns camping som är en fyrstjärnig camping med drygt 600 platser för husvagnar, husbilar och tält. Här finns även en stugby med 260 stugor. Bara några hundra meter från varuhuset ligger ett motell med 24 rum och ett hotell där vi snart slår upp dörrarna för 154 rum som kompletterar de 112 som redan finns. Vi erbjuder också konferens och eventmöjligheter. Gekås utvecklar ständigt boendealternativen för att passa alla shoppinggäster. Under sommaren 2021 öppnade Gekås ett nyförvärvat hotell utmed väg 153 med 57 rum.

Arbetstid: Tjänsten är på 79,82% med arbetstider förlagda på dagtid, kvällar och helger
Varaktighet:
 Tillsvidare. 6 månaders provanställning tillämpas
Tillträde:
 Omgående eller enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2022-10-09

Vi arbetar löpande med urval och intervjuer och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Ansök