Ansöka senast: 2022-12-31 | Försäljning, butiksarbete, inköp, marknadsföring

Gekås Ullared söker Optiker till Glasögonfabriken

Är du en legitimerad optiker som vill arbeta på Glasögonfabriken på Gekås Ullared?
Vill du arbeta på en arbetsplats fylld av glädje, leverans utöver det vanliga med egen produktion?
Varmt välkommen med din ansökan!

Gekås Ullared är Europas största varuhus och det populäraste besöksmålet i Sverige. Under vår högsäsong arbetar 2 000 medarbetare i varuhus, lager, restaurang och boendeanläggning. Nyckeln till Gekås Ullareds framgång är engagerade medarbetare som alltid har kundens bästa i fokus.
Vi arbetar hela tiden för att vara en bra arbetsgivare som erbjuder en fartfylld, kreativ, rolig och dynamisk arbetsplats där alla kan trivas och växa tillsammans.

För att jobba på Gekås Ullared krävs kundfokus med känsla för att alltid ge kunden bästa möjliga service. Vi strävar efter en att ha god laganda och gemenskap kollegor emellan. Hos oss finns utrymme för initiativförmåga samtidigt som vi alltid jobbar med sunt förnuft och fötterna på jorden.

Glasögonfabrikens tillverkning sker på plats i Ullared. Konceptet med att leverera glasögon på bara några timmar, till samma höga kvalitét som en traditionell optiker, är helt unikt i Sverige. Glasögonfabriken ligger sedan våren 2017 i gallerian utanför varuhuset och butiksytan är på hela 750 kvadratmeter. Sortimentet består av 5000 bågar och kompletteras med ett utbud av linser och tillbehör. Glasögonfabriken är helägt av Gekås AB.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som optiker förstår du vikten av att lyssna in och förstå kundens behov. Huvuduppgiften i din roll är att genomföra synundersökningar och rekommendera synhjälpmedel till våra kunder. Du jobbar i team tillsammans med andra optiker och butiksmedarbetare. Tillsammans ger ni bästa möjliga service och ger kunderna en upplevelse utöver det vanliga.

Din profil
Vi söker efter dig som är utbildad optiker och som troligtvis har några års erfarenhet av yrket.
Du brinner för din profession och skapar långsiktiga kundrelationer genom din lyhördhet och serviceförmåga. Din kunskap gör att du skapar förtroende och kan på ett pedagogiskt sätt förklara och ge råd till din kund på ett lättförståeligt sätt.
Som person är du ansvarsfull, lösningsorienterad och en stark lagspelare.

Arbetstid: Varierar mellan dag- och kvällstid samt helg. Hel alt deltidstjänst.

Varaktighet: Tillsvidaretjänst med 6 månaders provanställning

Tillträde: Omgående eller enligt överenskommelse.

Sista ansökningsdag: 2022-12-31

Vi behandlar ansökningar löpande så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag.

 

Ansök