Ansöka senast: 2022-08-31 | Hotell, Camping, Restaurang, Storhushåll

Gekås Ullared söker nattreceptionister till nya Hotellet

Till hösten slår vi upp portarna till vårt Hotell och nu söker vi dig som vill jobba natt som receptionist. Du får möjlighet att vara med och bygga upp en ny verksamhet i nya lokaler. Hotellet innebär fler rum och många glada shopping- och konferensgäster att ta hand om.

Om dig
Du som söker trivs att arbeta självständigt och gillar att ta ansvar. Vi sätter stort fokus på värdskapet och kommunikation till kollegor och gäster.

Nattreceptionisten ingår i receptionsteamet och ska bidra till en god laganda och gemenskap. Arbetstiden är huvudsakligen nattetid och ett bra samarbete och överlämning till dagpersonalen är av största vikt. Nattreceptionisten ska vara aktiv i receptionsarbetet, bemöta gäster med gott värdskap och service. Arbeta för verksamhetens bästa med våra ledstjärnor som grund, Laganda, Kundfokus, Engagemang och Sunt förnuft.

Det är nattreceptionisten som har det huvudsakliga ansvaret för tryggheten och servicen på Hotellet nattetid. God datakunskap, ordning och reda, initiativ- och ansvarstagande.  

Bidrar till en trivsam arbetsmiljö och se till att produkter och informationsmaterial är förberett och påfyllt. Rutiner för städning, ordning och reda finns. Samt rutiner för hög säkerhet – larm, lås, brandskydd samt skydd av personuppgifter.

Arbetsuppgifter:

Varaktighet: Tills vidare, 6 månaders provanställning tillämpas

Tillträde: 1/9 eller enligt överenskommelse

Arbetstider: Nattetid varannan vecka, 7 nätter på, 7 nätter av

Sista ansökningsdag: 2021-08-31
Obs, vi behandlar ansökningar löpande så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag.

Förmåner
Som anställd hos oss på Gekås Ullared har du bl.a. personalrabatt i varuhuset, personalrestaurang med förmånliga priser samt tillgång till gratis gym och träningspass i aktivitetscentret. Läs mer om våra förmåner här >>

Ansök