Ansöka senast: 2021-10-31 | Försäljning, butiksarbete, inköp, marknadsföring

Gekås Ullared söker medarbetare till kassalinjen med start omgående

Vill du vara med och överträffa våra besökares förväntningar? Vi skapar en shoppingupplevelse utöver det vanliga och varje dag strävar vi efter att bli lite bättre på allt vi gör.

Till varuhuset söker vi nu ytterligare medarbetare till våra kassalinjer med start omgående.
Arbetsuppgifterna består i huvudsak av att scanna och ta betalt för varor samt bistå till en god kundupplevelse för våra besökare. 

Vi söker dig som har god känsla för personlig service och ser dig själv som en positiv lagspelare. Trots att vi jobbar på olika håll är vi ett enda stort arbetslag som jobbar mot samma mål. Hos oss finns glädje och sammanhållning, där alla är välkomna och inkluderade i gemenskapen.

Vi erbjuder ett färdigt schema på 3-4 dagar i veckan alltså ca 60-80% med chans till ytterligare extrapass vid intresse.
För bästa intruduktion och upplärning i vårt kassasystem startar man alltid sin anställning med två dagars obligatorisk kassaträning. 

OBS. Du som söker skall ha fyllt 17 år för att få arbeta i vår kassa. 

När kan man börja?
Vi kommer att tillsätta tjänster omgående och löpande under hösten.

Hur lång är anställningen?
Vi söker medarbetare som kan starta omgående och vidare i höst. Arbetsperioden sträcker sig som längst fram till mitten av december med goda chanser att komma tillbaka till vår- och sommarsäsongen.


Ta chansen och bli en av oss i höst.

Ansök