Ansöka senast: 2023-04-30 | Hotell, Camping, Restaurang, Storhushåll

Gekås Ullared söker medarbetare till inre service/housekeeping

Trivs du med att arbeta i en fartfylld och varierad miljö där lagandan står i fokus? Vill du vara med och överträffa våra besökares förväntningar? Då har du stor chans att bli en del av vårt team!
Vi kan erbjuda en stark och väletablerad företagskultur där vi tillsammans arbetar efter våra ledstjärnor – Kundfokus & Ärlighet, Laganda & Engagemang samt Sunt förnuft & Enkelhet.
Nyckeln till Gekås Ullareds framgång är våra engagerade medarbetare. Vi erbjuder en fartfylld, rolig och dynamisk arbetsplats där man kan skaffa sig vänner för livet.
Hos oss är alla välkomna i gemenskapen och vi arbetar ständigt med att bli lite bättre på allt vi gör, nå våra hållbarbetsmål samt utvecklas som både arbetsplats och destination. 

Här kan du läsa mer om våra olika boendealternativ >>

Är du den vi söker?
Vi söker dig som vill jobba med inre service/housekeeping vilket innebär städning utav hotellrum, stugor samt servicebyggnader på campingen samt övriga serviceytor på våra Hotell.   

Vi tror att du som söker har god känsla för service, är flexibel, ordningsam och kan ge det lilla extra för våra gäster. Du har god förmåga att arbeta i grupp i ett högt tempo. Du som söker trivs att arbeta självständigt och gillar att ta ansvar.
Vi sätter stort fokus på värdskapet och kommunikation till kollegor och gäster.

När kan man börja?
Vi börjar tillsätta tjänster under mars och därefter löpande under våren. 
Observera att vi inte har möjlighet att ta emot ansökningar via e-post eller annat forum. 

Schema: Sysselsättningsgrad 55-80%

Arbetstider: Dagtid där varannan helg ingår, det kan även förekomma kvällspass.

Tillträde: Vi kommer tillsätta tjänster löpande under våren för arbete över sommaren med goda möjligheter att komma tillbaka till höstsäsongen.

Har du B-körkort samt tillgång till bil är det ett plus men inget krav.

Sista ansökningsdag: 2023-04-30

Förmåner 
Som anställd hos Gekås Ullared har du bland annat personalrabatt i varuhuset samt gratis gym och träningspass. Vi erbjuder även Hotell- och restaurangbranschens kanske bästa Ob-tillägg. Läs mer här >>. 

För mer info om Gekåsbyn och Hotellet, besök www.gekas.se/bo/

Om BO
Gekås Ullared utvecklar ständigt boendealternativen för att passa alla shoppinggäster. Affärsområde BO består av Gekåsbyns camping som är en fyrstjärnig camping med drygt 600 platser för husvagnar, husbilar och tält. Här finns även en stugby med 260 stugor. Bara några hundra meter från varuhuset ligger vårt motell med 24 rum och hotellet där vi har 264 rum. Utmed väg 153 ligger hotell Ulla med 57 rum i enklare standard. Vi erbjuder också olika utomhusaktiviteter, konferens och eventmöjligheter.

 

Ansök