Ansöka senast: 2022-11-30 | Hotell, Camping, Restaurang, Storhushåll

Gekås Ullared söker kock till Hotellet

Vi söker en kock med erfarenhet inom det svenska köket. Vi söker dig som är stresstålig, serviceinriktad och dagligen går till jobbet med en stark yrkesstolthet. Vi är ett gäng kollegor som delar samma passion och vi söker en ny kollega som vill vara med i vår gemenskap. Känner du att du passar in i den beskrivningen? Läs vidare!

Som kock på vår nybyggda restaurang Matsalen kommer du laga välbalanserad mat som husmanskost från grunden till nya spännande recept som köksmästaren tagit fram. Vi arbetar med en stor variation av måltidslösningar och tillagningssätt. Förutom matlagning och arbetsledning i kök jobbar du även med beställning, mottagning och uppackning av varor, kvalitetskontroll samt egenkontroller med mera. 

Du ska kunna klara av att jobba i ett högt tempo med bibehållen servicekänsla och noggrannhet. Vidare är du en prestigelös person som ser dig som en del av laget. Vi är en arbetsplats som värdesätter mångfald och olikheter. Respekten för våra gäster och kollegors olikheter är också av största vikt.
Vi utgår från att du har utbildning och erfarenhet som kock. Det är meriterande om du har arbetat i storkök eller med stora volymer i andra miljöer.

Sysselsättningsgrad: 100% eller enligt överenskommelse 

Arbetstider: Varierande arbetstider där varannan helg samt kvällar ingår.

Anställningsform: Tills vidare, 6 månaders provanställning tillämpas.

Tillträde: Omgående eller enligt överenskommelse

Sista ansökningsdag: 2022-11-30

Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag.

Förmåner
Som anställd hos Gekås Ullared har du bland annat personalrabatt i varuhuset samt gratis gym och träningspass. Vi erbjuder också restaurangbranschens kanske bästa OB-tillägg, läs mer här >>.

För mer info om Gekås restauranger, besök www.gekas.se/ata.

Gekås Ullared är Skandinaviens största varuhus med 40 000 kvadratmeter butiksyta fördelat på 25 avdelningar. Vår affärsidé är att sälja allt till hemmet som får plats i en bil till oslagbart låga priser. Gekås utbud av shopping, boende, mat och aktiviteter skapar en upplevelse som lockar nästan 5 miljoner besökare till Ullared varje år. För att skapa bästa möjliga shoppingupplevelse för våra besökare erbjuder vi ett varierat utbud av restauranger i varuhuset och i anslutning till våra boendeanläggningar. Tillsammans servar restaurangerna dagligen våra gäster och kunder med frukost, lunch, fika och middag. Gekås ledstjärnor som vi tillsammans arbetar efter är Kundfokus & Ärlighet, Laganda & Engagemang samt Sunt förnuft & Enkelhet.

Ansök