Ansöka senast: 2021-07-30 | Hotell, Camping, Restaurang, Storhushåll

Gekås Ullared söker kock till Gekåsbyns Bistro

Gekås Restauranger är belägna i Skandinaviens största varuhus – Gekås Ullared.
Restaurangen är, tillsammans med Kaffebaren, Sportbaren, Hotellrestaurangen, Sallad&Matbaren samt Gekåsbyns Bistro Sveriges största restaurang. Vi har upp till 14 000 besökare om dagen som fikar eller äter. 

Vi söker nu en kock till vår restaurangverksamhet. Du kommer i huvudsak att jobba i Gekåsbyns Bistro men arbete inom andra enheter/kök inom verksamheten kan förekomma.
Gekåsbyns Bistro är en restaurang som ligger mitt på campingen- och stugbyn. Bistron serverar gästerna med frukostpaket för avhämtning, middagsbuffé med något för alla smaker samt pizza att äta på plats eller att ta med. Du kommer även ansvara för en foodtruck som kommer stå i anslutning till huvudrestaurangen. Foodtrucken kommer servera en enklare ala carte meny där du kan vara med och påverka vad som serveras.

Som kock på Gekåsbyns Bistro ansvarar du för en filébuffé samt enklare ala carte meny. Vi arbetar med en stor variation av måltidslösningar och tillagningssätt. Förutom matlagning och arbetsledning i kök jobbar du även med beställning, mottagning och uppackning av varor, kvalitetskontroll samt egenkontroller med mera. 

Vi söker dig som har hög social kompetens, är målinriktad och tycker om att jobba i högt tempo. Vi utgår från att du har utbildning och erfarenhet som kock. Det är meriterande om du tidigare har arbetat med bufféer eller med stora volymer i andra miljöer. Vidare söker vi dig som är en naturlig ledare och trivs att arbeta i högt tempo.

Är du inte boende i Ullared med omnejd krävs körkort och tillgång till bil då inga bussförbindelser finns under kvällstid. Vi tror att du som söker trivs med att jobba mycket kvällar.

Sysselsättningsgrad: 100% eller enligt överenskommelse 

Arbetstider: Varierande arbetstider där varannan helg samt kvällar ingår

Anställningsform: Visstidsanställning enligt överenskommet. 

Tillträde: Omgående eller enligt överenskommet 

Välkommen med din ansökan via vår karriärsida – www.gekas.se/jobb 

Observera att vi inte har möjlighet att ta emot ansökningar via e-post eller annat forum.

Observera även att tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut.  


Sista ansökningsdag: 2021-07-31

Ansök