Ansöka senast: 2023-03-26 | Installation, drift, underhåll

Gekås Ullared söker fastighetstekniker

Gekås fastighetsavdelning växer och behöver därför en ny medarbetare. Vi söker nu en fastighetstekniker till teamet.

Arbetsuppgifter
Vi söker nu dig som vill jobba i en utvecklande miljö med stor variation i arbetsuppgifter. Du kommer bland annat jobba med drift, skötsel och underhåll av samtliga byggnader och anläggningar inom Gekås Ullared AB.

Inriktningen är i första hand el, ventilation samt kyla/värme på våra fastigheter. Vi ser att du har arbetslivserfarenhet från arbete av tekniskt inre- som yttre underhåll av fastigheter samt att du tycker om att arbeta i team.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper så som känsla för service, flexibilitet, samarbetsförmåga och kundfokus.

Kvalifikationer
Du skall vara mycket praktiskt lagd och ha goda kunskaper i fastighets- och anläggningsunderhåll. El- eller styr/reglerutbildning är ett krav. Har du även erfarenhet från arbete med VVS,  storköksmaskiner och ventilation så är det meriterande. Som person bör du vara noggrann, initiativtagande, ansvarsfull samt ha kvalitetskänsla och god samarbetsförmåga.

I ditt arbete träffar du många besökare så det krävs att du är serviceinriktad och har ett öppet och utåtriktat förhållningssätt. Eftersom vi är en liten avdelning har varje individ ett ansvar för stämningen på arbetsplatsen så därför bör du som söker vara social och trivas med att träffa nya människor i din arbetsroll.
B-körkort är ett krav.

Arbetstid: Heltid, schemalagd arbetstid där även helger ingår
Varaktighet: Tillsvidare med 6 månaders provanställning
Tillträde: Enligt överenskommelse

Sista ansökningsdag: 2023-03-26

Vi behandlar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens slut. Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag.

Gekås Ullared är Skandinaviens största varuhus med 44 500 kvadratmeter butiksyta fördelat på 25 avdelningar. Vår affärsidé är att sälja allt till hemmet som får plats i en bil till oslagbart låga priser. Gekås utbud av shopping, boende, mat och aktiviteter skapar en upplevelse som lockar nästan 5 miljoner besökare till Ullared varje år. I varuhuset arbetar 2000 personer under högsäsong med varierande arbetsuppgifter inom butik, lager, kassa och kundservice. Gekås ledstjärnor som vi tillsammans arbetar efter är Kundfokus & Ärlighet, Laganda & Engagemang samt Sunt förnuft & Enkelhet.

 

Ansök