Ansöka senast: 2022-01-16 | Hotell, Camping, Restaurang, Storhushåll

Gekås Ullared söker en kock till kund- och personalrestaurangen.

Som kock på restaurangen lagar du välbalanserad husmanskost från grunden. Vi arbetar med en stor variation av måltidslösningar och tillagningssätt. Förutom matlagning och arbetsledning i kök jobbar du även med beställning, mottagning och uppackning av varor, kvalitetskontroll samt egenkontroller med mera. 

Vi söker dig som har hög social kompetens, är målinriktad och tycker om att jobba i högt tempo. Vi utgår från att du har utbildning och erfarenhet som kock. Det är meriterande om du har arbetat i storkök eller med stora volymer i andra miljöer.

Sysselsättningsgrad: 100% eller enligt överenskommelse 

Arbetstider: Varierande arbetstider där varannan helg samt kvällar ingår.

Anställningsform: Tills vidare, 6 månaders provanställning tillämpas.

Tillträde: Omgående eller enligt överenskommet 

Sista ansökningsdag: 2022-01-16

Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag.

Förmåner
Som anställd hos Gekås Ullared har du bland annat personalrabatt i varuhuset samt gratis gym och träningspass. Vi erbjuder också restaurangbranschens kanske bästa OB-tillägg, läs mer här >>.

För mer info om Gekås restauranger, besök www.gekas.se/ata.

Gekås Ullared är Skandinaviens största varuhus med 40 000 kvadratmeter butiksyta fördelat på 25 avdelningar. Vår affärsidé är att sälja allt till hemmet som får plats i en bil till oslagbart låga priser. Gekås utbud av shopping, boende, mat och aktiviteter skapar en upplevelse som lockar nästan 5 miljoner besökare till Ullared varje år. För att skapa bästa möjliga shoppingupplevelse för våra besökare erbjuder vi ett varierat utbud av restauranger i varuhuset och i anslutning till våra boendeanläggningar. Tillsammans servar restaurangerna dagligen våra gäster och kunder med frukost, lunch, fika och middag. Gekås ledstjärnor som vi tillsammans arbetar efter är Kundfokus & Ärlighet, Laganda & Engagemang samt Sunt förnuft & Enkelhet.

Ansök