Ansöka senast: 2023-01-08 | Försäljning, butiksarbete, inköp, marknadsföring

Gekås Ullared söker en CSR assistent till inköpsavdelningen

Vår CSR assistent går på föräldraledighet och vi söker nu därför en vikarierande CSR assistent till vårt team på inköpsavdelningen på Gekås Ullared

Som CSR assistent arbetar du i nära samarbete med CSR-ansvarig och övriga i inköpsteamet med löpande administration kring frågor rörande produktsäkerhet, miljömässig och social hållbarhet och leverantörsuppföljningar. Du är delaktig i vårt arbete kring CSR frågor och arbetar i nära dialog med vår inköpsorganisation, myndigheter och leverantörer med rapportering och uppföljning

Du rapporterar till vår Inköpschef.

Vi söker dig som är strukturerad, noggrann med god kommunikationsförmåga. Du har mycket god datorvana samt goda kunskaper i engelska tal och skrift.
Du som söker gillar att ha många bollar i luften då tempot bitvis är högt. Att ha intresse för och kunskap inom frågor rörande kvalitet och hållbarhet är en förutsättning för att klara av arbetet.
Vi ser även att du har god samarbetsförmåga då hela vår organisation finns under ett och samma tak där vi jobbar i nära samverkan med varandra.

Eftergymnasial utbildning inom kvalitet/hållbarhet och/eller relevant arbetslivserfarenhet inom området är ett krav.

Varaktighet: Vikariat ca 12 månader

Tillträde: Omgående

Arbetstider: Heltid med arbetstider förlagda på vardagar

Sista ansökningsdag: 2023-01-08
Obs, vi behandlar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Gekås Ullared är Skandinaviens största varuhus med 44 500 kvadratmeter butiksyta fördelat på 25 avdelningar. Vår affärsidé är att sälja allt till hemmet som får plats i en bil till oslagbart låga priser. Gekås utbud av shopping, boende, mat och aktiviteter skapar en upplevelse som lockar nästan 5 miljoner besökare till Ullared varje år. I varuhuset arbetar 2000 personer under högsäsong med varierande arbetsuppgifter inom butik, lager, kassa och kundservice. Gekås ledstjärnor som vi tillsammans arbetar efter är Kundfokus & Ärlighet, Laganda & Engagemang samt Sunt förnuft & Enkelhet.

Ansök