Ansöka senast: 2023-04-30 | Hotell, Camping, Restaurang, Storhushåll

Gekås Restauranger söker medarbetare inför vår- och sommarsäsongen 2023

Trivs du med att arbeta i en fartfylld och varierad miljö där lagandan står i fokus? Vill du vara med och överträffa våra besökares förväntningar? Då har du stor chans att bli en del av vårt team!

Vi kan erbjuda en stark och väletablerad företagskultur där vi tillsammans arbetar efter våra ledstjärnor – Kundfokus & Ärlighet, Laganda & Engagemang samt Sunt förnuft & Enkelhet.

Nyckeln till Gekås Ullareds framgång är engagerade medarbetare. Vi strävar hela tiden efter att vara en bra arbetsgivare genom att erbjuda en fartfylld, kreativ, rolig och dynamisk arbetsplats där alla ska känna sig välkomna och inkluderade i gemenskapen.

Om Gekås Restauranger
För att skapa bästa möjliga shoppingupplevelse för våra besökare erbjuder vi ett varierat utbud av restauranger i varuhuset och i anslutning till våra boendeanläggningar. Under högsäsong serverar vi allt ifrån frukost, fika, lunchrätter, finger food och husmanskost. Gekås restauranger består av Kund- och personalrestaurangen, Kaffebaren, Sportbaren, Macka & Jos, Matsalen, Innergården, Gekåsbyns Bistro och Hotell Ulla.

Här kan du läsa mer om våra olika restauranger >>

Dina arbetsuppgifter
De olika arbetsuppgifterna kan bland annat bestå av förberedelse och portionering av mat, kassatid samt finnas tillhands för våra ätande gäster. Alla i arbetslaget ansvarar för att hålla rent och snyggt omkring sig i sin arbetsmiljö. Det innebär att vi alla torkar bord, rengör golv och övriga ytor samt tar hand om diskvagnar och diskstationer.

Vi söker dig som:

Har du tidigare erfarenhet av restaurangbranschen är det meriterande, men inget krav.

Omfattning: Vi är i behov av dig som kan arbeta heltid/deltid eller dig som enbart är intresserad av att arbeta helger. Arbetstiderna är varierande och kan förläggas under dagtid, kvällar och helger.

Tillträde: Vi kommer att tillsätta tjänster löpande under våren. Arbetsperioden sträcker sig som längst till slutet av augusti med goda möjligheter att komma tillbaka till höstsäsongen.

Förmåner
Som anställd hos Gekås Ullared har du bland annat personalrabatt i varuhuset samt gratis gym och träningspass.
Vi erbjuder även restaurangbranschens kanske bästa Ob-tillägg. Läs mer här >>.

Gekås Ullared är Skandinaviens största varuhus med 44 500 kvadratmeter butiksyta fördelat på 25 avdelningar. Vår affärsidé är att sälja allt till hemmet som får plats i en bil till oslagbart låga priser. Gekås utbud av shopping, boende, mat och aktiviteter skapar en upplevelse som lockar nästan 5 miljoner besökare till Ullared varje år. För att skapa bästa möjliga shoppingupplevelse för våra besökare erbjuder vi ett varierat utbud av restauranger i varuhuset och i anslutning till våra boendeanläggningar. Tillsammans servar restaurangerna dagligen våra gäster och kunder med frukost, lunch, fika och middag. Gekås ledstjärnor som vi tillsammans arbetar efter är Kundfokus & Ärlighet, Laganda & Engagemang samt Sunt förnuft & Enkelhet.

Ansök