Ansöka senast: 2021-10-31 | Installation, drift, underhåll

Fastighetstekniker- och anläggningsskötare

Gekås fastighetsavdelning söker nu ytterligare en medarbetare till sitt team.

Arbetsuppgifter
Vi söker nu dig som vill jobba i en utvecklande miljö med stor variation i arbetsuppgifter. Du kommer bland annat jobba med drift, skötsel och underhåll av samtliga byggnader och anläggningar inom Gekås Ullared AB.

Inriktningen är i första hand el, ventilation samt kyla/värme på våra fastigheter. Vi ser att du har arbetslivserfarenhet från arbete av tekniskt inre- som yttre underhåll av fastigheter samt att du tycker om att arbeta i team.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper så som känsla för service, flexibilitet, samarbetsförmåga och kundfokus.

Kvalifikationer:
Du skall vara mycket praktiskt lagd och ha goda kunskaper i fastighets- och anläggningsunderhåll. El- eller styr/reglerutbildning är ett krav. Har du även erfarenhet från arbete med storköksmaskiner och ventilation så är det ett plus. Som person bör du vara noggrann, initiativtagande, ansvarsfull samt ha kvalitetskänsla och god
samarbetsförmåga.

I ditt arbete träffar du många besökare så det krävs att du är serviceinriktad och har ett öppet och utåtriktat förhållningssätt. Eftersom vi är en liten avdelning har varje individ ett ansvar för stämningen på arbetsplatsen så därför bör du som söker vara social och trivas med att träffa nya människor i din arbetsroll. B-körkort krävs.

Arbetstid: Heltid, schemalagd arbetstid där även helger ingår.
Varaktighet: Tillsvidare med 6 månaders provanställning.
Tillträde: Enligt överenskommelse.
Sista ansökningsdag: 2021-10-31

Vi behandlar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens slut. Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag.

Ansök