Ansöka senast: 2021-12-12 | Hotell, Camping, Restaurang, Storhushåll

Chef till inre service

Gekås Ullared är Skandinaviens största varuhus med 40 000 kvadratmeter butiksyta fördelat på 25 avdelningar. Vår affärsidé är att sälja allt till hemmet som får plats i en bil till oslagbart låga priser. Gekås utbud av shopping, boende, mat och aktiviteter skapar en upplevelse som lockar nästan 5 miljoner besökare till Ullared varje år. För att skapa bästa möjliga shoppingupplevelse för våra besökare erbjuder vi ett brett utbud av olika övernattningsmöjligheter såsom hotell, motell, stugby, camping och ställplats. Verksamheten har fortsatt växa de senaste åren och under hösten 2022 öppnar vårt nya hotell med ytterligare 153 rum.
Under högsäsong arbetar 200 personer på våra boendeanläggningar med varierande arbetsuppgifter som incheckning, reception, lokalvård och underhåll. Gekås ledstjärnor som vi tillsammans arbetar efter är Kundfokus & Ärlighet, Laganda & Engagemang samt Sunt förnuft & Enkelhet.

Nu söker vi en chef till inre service/house keeping.

Tjänsten innebär att du ska arbeta systematiskt med att leda och fördela arbetet med rums-/stugstäd och lokalstäd på Gekås boendeanläggningar. Du ska säkerställa kvalitet på det arbete som utförs och har personalansvar för din del av arbetsgruppen. Ansvaret delas med en annan servicechef som verkar i första hand på annan del av området. Ni kommer att arbeta nära varandra och bilda ett team med hjälp av ett antal skiftledare som leder det dagliga skiftet.

Stor del av arbetsuppgifterna består i kvalitetssäkring vilket innebär introduktion och coachning av medarbetare, egenkontroller, systematisering av återkommande arbetsuppgifter och uppföljning av utfört arbete. Att arbeta hållbart, både socialt och miljömässigt är viktigt för oss i verksamheten och något vi lägger stor vikt vid. Erfarenhet av tidigare ledarroll och kunskap om ergonomi och arbetsmiljöarbete är meriterande. Branschvana tror vi är en förutsättning för att klara rollen och god språkvana i främst svenska och engelska språket samt datavana är ett krav.

För att du ska fungera bör du ha ett genuint intresse för service och värdskap. Du ska ha sinne för ordning och reda. Du kommer ingå i ett team på Gekåsbyn och Hotellet med framåtanda och i ett spännande företag i ständig utveckling.

B-körkort krävs.

Arbetstid: Heltid, schemalagd arbetstid där även helger ingår.

Varaktighet: Tillsvidare med 6 månaders provanställning.

Tillträde: Omgående eller enligt överenskommelse 

Sista ansökningsdag: 2021-12-12

Varmt välkommen med din ansökan och CV.

Vi behandlar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

 

Kontaktperson

Sara Ståhle

Affärsområdeschef / Business Manager, Gekås Boende

0346-37 771

Ansök