breadcrumb
BussresearrangörLågsäsongerbjudande
Gekås Ullared bussubventionering, danska damer på shoppingtur

Lågsäsongerbjudande

Hösten är högsäsong här på Gekås och en intensiv period då många väljer att åka buss till Ullared. Men redan framåt årsskiftet väntar ett betydligt lugnare shoppingklimat i varuhuset. Vi hoppas att ni är nöjda med Ullared som resmål och vill fortsätta arrangera gruppresor till oss även nästa år.

Bussubventionering 2018
Vi vill, precis som tidigare ge dig som researrangör ett riktigt bra lågsäsongserbjudande under januari och februari 2018 som innebär att alla bussresor som körs hit under  denna period  får ett bidrag med 100 kr inklusive 6 procent moms/passagerare.
För att nyttja erbjudandet ska resan vara föranmäld innan ankomst och en passagerarlista märkt med bussbolag/faktureringsavsändare och ankomstdatum lämnas i Kundtjänst vid inskrivning i samband med er ankomst.

Boka övernattning
För er som vill erbjuda resor med övernattning så får ni var tionde stuga eller hotellrum utan kostnad. Kontakta bokningen på Gekåsbyn för mer information gekasbyn@gekas.se.
Läs mer om Hotellet >>

Anmälan

För att betona vikten av föranmälning kommer vi endast betala ut ersättning för subventionering till de bussbolag som föranmält sina resor. Idag är cirka 50 procent av alla ankomster med buss oregistrerade.
Föranmälan görs enkelt med ett mail till  buss@gekas.se där ni anger ankomstdatum, ankomsttid och avgångstid.

Fakturan skall ha 30 dagar till förfallodatum och fakturan måste vara oss tillhanda senast den 11 mars 2018. Bifoga passagerarlista som en bilaga till fakturan.

Varmt välkommen!

Med vänlig hälsning
Anki Karlsson, bussansvarig

Fakturan skickas till:
Gekås Ullared AB
Anki Karlsson
311 85 Ullared
Maila gärna fakturan och passagerarlista till faktura@gekas.se