Ansöka senast: 2022-05-29 | Hotell, Camping, Restaurang, Storhushåll

Teamleader/skiftledare Gekåsbyns aktiviteter

Vill du arbeta i ett team med laganda? Tycker du om förändring och förbättring? Gillar du att strukturera och prioritera det bästa för dagen och att kommunicera med kollegor och gäster dagligen? Då ska du söka till oss!

Vi erbjuder dig en arbetsplats med mycket glädje, engagemang och framåtanda!

Du kommer ingå i vår värdgrupp som servar våra gäster ute i verksamheten på vår camping. Hanterar enklare felanmälningar i våra boenden. Kvalitetssäkring av aktivitetsområden. Förbereder och välkomnar våra gäster till bad, bastu och bastuflotte.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå utav att:

Vem är du?

Arbetstid: Tjänsten är på 80–100% med arbetstider förlagda på dagtid, kvällar och helger.

Varaktighet:
 Tillsvidare

Tillträde:
 Omgående

Sista ansökningsdag:
2022-05-29

Om Gekåsbyn
Gekåsbyn kallas det affärsområde som har hand om de olika boendealternativen inom Gekås. Området består av en fyrstjärnig camping med drygt 600 platser för husvagnar, husbilar och tält. Här finns även en stugby med 260 stugor, ett hotell med 112 rum, frukostmatsal, restaurang och konferensmöjligheter samt ett motell. Gekås utvecklar ständigt boendealternativen för att passa alla shoppinggäster. Under sommaren 2021 öppnade Gekås ett nyförvärvat hotell utmed väg 153 och under hösten 2022 skall byggnationen av ytterligare ett shoppinghotell stå klar.

Kontaktpersoner

Rekryteringen Gekås Ullared AB
rekrytering@gekas.se

Ansök