Ansöka senast: 2023-05-31 | Transport

Sönneräng söker truckförare och godspersonal inför sommaren

Gekås Ullareds vision är att skapa världens bästa shoppingupplevelse. Vi strävar efter att finnas där för våra besökare genom ett professionellt bemötande, hög servicenivå, välfyllda hyllor och rätt sortiment till bästa möjliga pris. 
Nyckeln till Gekås Ullareds framgång är våra engagerade medarbetare. Vi erbjuder en fartfylld, rolig och dynamisk arbetsplats där man kan skaffa sig vänner för livet.
Hos oss är alla välkomna i gemenskapen och vi arbetar ständigt med att bli lite bättre på allt vi gör, nå våra hållbarbetsmål samt utvecklas som både arbetsplats och destination. 

Vi kan erbjuda en stark och väletablerad företagskultur där vi tillsammans arbetar efter våra ledstjärnor – Kundfokus & Ärlighet, Laganda & Engagemang samt Sunt förnuft & Enkelhet.
Nyckeln till Gekås Ullareds framgång är engagerade medarbetare. Vi strävar hela tiden efter att vara en bra arbetsgivare genom att erbjuda en fartfylld, kreativ, rolig och dynamisk arbetsplats där alla ska känna sig välkomna och inkluderade i gemenskapen.

Vi söker nu dig som vill arbeta på vårt centrallager i en händelserik miljö tillsammans med oss och skapa en god gemenskap i arbetslaget. Du skall vara flexibel, noggrann och vi ser gärna att du har vana sedan tidigare från lagermiljö (in- och utleveranser) samt datavana.

Dina arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna på våra lager kan variera beroende på vilken station du är placerad. Arbetet kan bl.a. innebära att man tar emot gods vid inleverans samt plockar, packar och lastar gods med hjälp av olika typer av truckar.
Det kan även förekomma kontroller och registrering av ankommande samt utgående gods i vårt lagersystem.
Några av våra tjänster innefattar även att du kan få hjälpa till vid utlastning av containrar samt transporter mellan centrallager och varuhuset.

Det är meriterande om du har giltigt truckkort samt vana av att köra truckar, men detta är inget krav.
Då vi på vissa stationer jobbar med höglyftande truckar bör du ej vara höjdrädd.

Varaktighet: Sommarsäsong med goda möjligheter till förlängning över höstsäsongen.

Arbetstider: Schemalagd arbetstid där vardagar, kvällar och helger ingår.

Tillträde: Juni och fortsatt under sommaren

Sista ansökningsdag:
2023-05-31
Skicka in din ansökan redan idag, vi tillsätter platserna löpande under våren.

Kontaktpersoner

Niklas Fredriksson
Driftchef
niklas.fr@gekas.se
0346-37894

Ansök