Ansöka senast: 2022-01-30 | Hotell, Camping, Restaurang, Storhushåll

Restaurangchefer till Gekås Ullared

Vi söker nu två Restaurangchefer till våra Restauranger i Varuhuset

Vi söker dig som har några års erfarenhet av ledarskap inom restaurang. Du har en naturlig fallenhet för att leda, inspirera och skapa en attraktiv arbetsmiljö för medarbetarna. Du har god administrativ förmåga, erfarenhet av ekonomisk planering och uppföljning
samt god vana att arbeta i olika systemstöd.

I din roll kommer du arbete med:

Vem är du?
Du har relevant utbildning samt tidigare erfarenhet inom restaurangbranschen och ledarskap. Du ser positivt på förändringar och har förmågan att leda andra genom dem, är flexibel och har lätt att se lösningar och att skapa relationer. Du är en ledare, som ser det som självklart att vara närvarande på olika tider och dagar samt har ett helhetsperspektiv i allt du gör. Du ser till nyttan av samarbete, att ge regelbunden feedback och är kommunikativ i din ledarstil. Du planerar din tid och jobbar målmedvetet mot kort- och långsiktiga mål. Som ledare hos oss är du dessutom modig, prestigelös och står för Gekås Ullareds värderingar! Du har god administrativ förmåga, erfarenhet av ekonomisk planering och uppföljning samt god vana att arbeta i olika systemstöd. Du behöver dessutom ha goda kunskaper i svenska både i tal och skrift.

Vad erbjuder vi?
Vi erbjuder en fartfylld arbetsplats som är mitt under en stor expansion, här finns väldigt goda möjligheter för att utvecklas och växa med företaget. Vi har varierande arbetstider såsom dagar, kvällar och helger. Vi har förmåner som aktivitetscenter, friskvårdsbidrag, personalköp och bonus.  

Varaktighet: Tillsvidare, 6 månaders provanställning tillämpas

Tillträde: Omgående eller enligt överenskommelse

Arbetstider: Heltid med arbetstider förlagda på vardagar. Det kommer även förekomma helgarbete. Du kommer arbeta som tjänsteman.

Sista ansökningsdag: 2022-01-30

OBS. Vi behandlar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Om oss 
Gekås Ullared är Sveriges och Skandinaviens största varuhus på 35 000 kvm med ca 100 000 produkter. I Ullared har vi boenden för alla! Det stora shoppingglada kompisgänget som vill bo i stuga, äventyraren som vill slå upp eget tält ute i naturen eller familjen som vill lyxa till det med avkopplande bekvämlighet på hotell. När du behöver fylla på energin mellan shoppingen finns ett brett utbud av mat! I varuhuset hittar du Sportbaren på entréplan och på plan 3 hittar du Restaurangen och Kaffebaren. I hjärtat av Gekåsbyn ligger Gekåsbyns Bistro och Hotellet med Hotellrestaurangen ligger ca 250 m från varuhuset. Mitt emot Hotellets entré bygger Gekås Ullared nu ett nytt shoppinghotell med 154 rum, restaurang och konferensmöjligheter. Hösten 2022 öppnar vi dörrarna. 

Kontaktpersoner

Kristoffer Hansson
Rekryterare
Kristoffer.h@gekas.se
0346-37654

Patric Jernberg
Affärsområdeschef
patric.j@gekas.se

Ansök