Ansöka senast: 2021-10-31 | Hotell, Camping, Restaurang, Storhushåll

Hos oss hittar du höstens roligaste restaurangjobb!

Nu har du chansen att söka till någon av Gekås restauranger inför vår kommande höstsäsong. Vi söker glada och intresserade restaurangbiträden men även kockar och kallskänkor som brinner för service och att överträffa gästens förväntningar.

Gillar du att arbeta i en fartfylld och varierad miljö har du stora chanser att bli en i vårt team.

Vi är ett glatt gäng med god sammanhållning och härlig energi som gärna vill ha dig som ny arbetskamrat. Vi vill skapa en upplevelse utöver det vanliga och varje dag strävar vi efter att bli lite bättre på allt vi gör.

Arbetsuppgifter
Gekås restauranger erbjuder våra gäster ett varierat utbud av mat och dryck.
De olika arbetsuppgifterna kan bl.a. bestå av förberedelse och portionering av mat, kassatid samt finnas tillhands för våra ätande gäster. Alla i arbetslaget ansvarar för att hålla rent och snyggt omkring sig i sin arbetsmiljö. Detta innebär att vi alla torkar bord, rengör golv och övriga ytor samt tar hand om diskvagnar och diskstationer.

Är du intresserad av att arbeta i något av våra kök så finns det även möjlighet till detta. Vi söker löpande efter intresserade och engagerade medarbetare till våra varm- och kallkök.

Vi har även två restauranger belägna utanför varuhuset – Hotellrestaurangen i vår hotellbyggnad samt Bistron på vår camping. Här kan man få möjligheten att servera våra gäster frukostbuffé, kvällsbuffé med både varma och kalla rätter, pizza, enklare à la carte-rätter samt kaffe med dessertbord.

Trots att vi jobbar på olika håll är vi ett enda stort arbetslag som jobbar mot samma mål – att överträffa gästens förväntningar. Hos oss finns glädje och sammanhållning där alla är välkomna och inkluderade i gemenskapen.  

Gekås Ullared är Skandinaviens största varuhus med 40 000 kvadratmeter butiksyta fördelat på 25 avdelningar. Vår affärsidé är att sälja allt till hemmet som får plats i en bil till oslagbart låga priser. Gekås utbud av shopping, boende, mat och aktiviteter skapar en upplevelse som lockar nästan 5 miljoner besökare till Ullared varje år. För att skapa bästa möjliga shoppingupplevelse för våra besökare erbjuder vi ett varierat utbud av restauranger i varuhuset och i anslutning till våra boendeanläggningar. Tillsammans servar restaurangerna dagligen våra gäster och kunder med frukost, lunch, fika och middag. Gekås ledstjärnor som vi tillsammans arbetar efter är Kundfokus & Ärlighet, Laganda & Engagemang samt Sunt förnuft & Enkelhet.  

När kan man börja?
Vi kommer att tillsätta tjänster från augusti och löpande under hösten. Arbetsperioden sträcker sig som längst fram till mitten av december.

Schema och arbetstider:
Vi söker dig som vill jobba deltid mellan 50-80% eller dig som enbart vill arbeta på helger. 
Arbetstiderna varierar och är förlagda från tidigast kl 06.00 till senast 22.00. 

Visste du att Gekås restauranger erbjuder högre Ob-ersättning för sina medarbetare?
Läs mer om det här >>

Här kan du läsa mer om våra olika restauranger >>

Observera att vi inte har möjlighet att ta emot ansökningar via e-post.

Kontaktpersoner

Välkommen med din ansökan och CV via vårt webverktyg på hemsidan www.gekas.se/jobb.
Vi kommer fortlöpande att tillsätta platserna.

Ansök