Ansöka senast: 2021-06-27 | Försäljning, butiksarbete, inköp, marknadsföring

Glasögonfabriken söker nya medarbetare

Just nu söker vi nya medarbetare till Glasögonfabrikens butik samt verkstad – är du den vi söker? 

Som butiksmedarbetare kommer du få hantera hela försäljningsledet och huvudsakliga arbetsuppgifter är att ge kunden bra bemötande, service och information. Arbetet innefattar även att hålla ordning och reda i butiken, visa och ge förslag på bågar samt glas och att lämna ut och justera glasögon. Som butiksmedarbetare skall du vara modeintresserad och ha känsla för färg och form. 

I rollen som verkstadsoptiker ansvarar du för tillverkning, montering, justering och reparationer av glasögon. Du ser till att det är ordning och reda i Glasögonfabrikens verkstad. Arbetet innefattar även utlämning av glasögon till kund samt justering vid behov. 

Vem är du?

Vi söker dig som ser kunden som den viktigaste, att du gillar att ge bästa service och tycker att försäljning är roligt. Du måste även klara av att hantera stressiga situationer samt vara noggrann då Glasögonfabrikens koncept går ut på att leverera glasögon på bara några timmar, till samma höga kvalité som en traditionell optiker. Det är viktigt att du kan ta egna initiativ och se vilka arbetsuppgifter som behöver utföras.

Tidigare erfarenhet av optikbranschen ses som meriterande men är inget krav. All nödvändig utbildning sker internt hos Glasögonfabriken. Du skall ha kunskaper i svenska tal och skrift och vi ser engelska som meriterande. 

Varaktighet: 6 månader allmän visstidsanställning med mycket goda chanser till förlängning samt tillsvidareanställning.

Tillträde: Snarast efter överenskommelse.

Arbetstider: Heltid eller deltid. Schemalagt dag- och kvällstid samt helger.

Sista ansökningsdag: 2021-06-27

Vill du vara en del i Sveriges största enskilda optikbutik med intressant utveckling så tveka inte med att skicka in din ansökan via www.gekas.se/jobb 

Vi går igenom ansökningar och håller digitala intervjuer löpande under ansökningsperioden så skicka in din ansökan så snart som möjligt. 

Kontaktpersoner

Ansök