Ansöka senast: 2022-05-31 | Hotell, Camping, Restaurang, Storhushåll

Gekåsbyn söker medarbetare inför vår- och sommarsäsongen 2022

Trivs du med att arbeta i en fartfylld och varierad miljö där lagandan står i fokus? Vill du vara med och överträffa våra besökares förväntningar? Då har du stor chans att bli en del av vårt team!

Vi kan erbjuda en stark och väletablerad företagskultur där vi tillsammans arbetar efter våra ledstjärnor – Kundfokus & Ärlighet, Laganda & Engagemang samt Sunt förnuft & Enkelhet.

Nyckeln till Gekås Ullareds framgång är engagerade medarbetare. Vi strävar hela tiden efter att vara en bra arbetsgivare genom att erbjuda en fartfylld, kreativ, rolig och dynamisk arbetsplats där alla ska känna sig välkomna och inkluderade i gemenskapen.

Om Gekåsbyn
Gekåsbyn kallas det affärsområde som har hand om de olika boendealternativen inom Gekås. Området består av en fyrstjärnig camping med drygt 600 platser för husvagnar, husbilar och tält. Här finns även en stugby med 260 stugor, ett hotell med 112 rum, frukostmatsal, restaurang och konferensmöjligheter samt ett motell. Gekås utvecklar ständigt boendealternativen för att passa alla shoppinggäster. Under sommaren 2021 öppnade Gekås ett nyförvärvat hotell utmed väg 153 och under hösten 2022 skall byggnationen av ytterligare ett shoppinghotell stå klar.

Här kan du läsa mer om våra olika boendealternativ >>

Kvalifikationer och arbetsbeskrivning
Vi söker dig som har god känsla för service och bemötande, är flexibel, ordningsam och som är beredd att ge det lilla extra för våra boende gäster. Du ska ha god förmåga att arbeta i grupp samt trivas i en aktiv och stundtals fartfylld miljö. Gekåsbyn söker nya medarbetare inom följande arbetsområden:

Omfattning: Vi är i behov av dig som kan arbeta heltid/deltid eller dig som enbart är intresserad av att arbeta helger. Arbetstiderna är varierande och kan förläggas under dagtid, kvällar och helger.

Tillträde: Vi kommer att tillsätta tjänster från mars och löpande under våren. Arbetsperioden sträcker sig till slutet av augusti med goda möjligheter att komma tillbaka till höstsäsongen.

Förmåner
Som anställd hos Gekås Ullared har du bland annat personalrabatt i varuhuset samt tillgång till gratis gym och träningspass.
Vi erbjuder även branschens kanske bästa Ob-tillägg. Läs mer här >>.

Gekås Ullared är Skandinaviens största varuhus med 40 000 kvadratmeter butiksyta fördelat på 25 avdelningar. Vår affärsidé är att sälja allt till hemmet som får plats i en bil till oslagbart låga priser. Gekås utbud av shopping, boende, mat och aktiviteter skapar en upplevelse som lockar nästan 5 miljoner besökare till Ullared varje år.

Kontaktpersoner

Rekryteringen Gekås Ullared AB
rekrytering@gekas.se

Ansök