Ansöka senast: 2022-05-29 | Hotell, Camping, Restaurang, Storhushåll

Gekås Ullared söker värdar till Hotellet och Gekåsbyn

Var delaktig på vår resa att erbjuda världens bästa shoppinguppleve! Vi söker nu dig som vill jobba med människor, för människor och vill ge det lilla extra för att våra gäster ska få bästa möjliga shoppingupplevelse.
Är du handlingskraftig, strukturerad och kan leverera service och värdskap med energi och positiv inställning, då är det här jobbet för dig!

Nu söker vi medarbetare som vill arbeta som värd på Gekåsbyn & Hotellet. Detta innebär att du blir receptionens förlängda arm och finns behjälplig för våra övernattande gäster. På vår anläggning finns 300 stugor, 750 campingplatser och inom kort mer än 300 hotellrum. När vi har fullbokat övernattar ca 3 500 gäster. Vi driver också ett antal aktiviteter; padel banor, äventyrsgolfbana och en höghöjdsbana.

Du är en problemlösare, beslutsfattare och har god känsla för service och värdskap. Du som söker skall vara praktisk lagd och händig då du kommer utföra enklare vaktmästarjobb och göra en första bedömning av fastighetsfel i våra gästboenden.

En del i vardagen är skötsel av vår badanläggning ”Bad & Bastu” med 12 badtunnor och 2 bastu samt vår bastuflotte. Värdarna ser till så att det är extra rent och snyggt vid entréer och aktivitetsytor. För att kunna ta sig runt området använder man sig av våra elbilar vilket innebär att B-körkort är ett krav.

Du arbetar i ett team med värdar och har nära kontakt med alla andra avdelningar samt Gekås fastighetsavdelning med tekniker och fastighetsskötare.

Varaktighet: Tillsvidare, 6 månaders provanställning tillämpas

Tillträde: Omgående eller enligt överenskommelse

Arbetstider: Heltid alternativt deltid med arbetstider förlagda på vardagar, kvällar och helger. Observera till inga bussförbindelser finns under senare kvällstid.

Varmt välkommen med din ansökan.

Sista ansökningsdag: 2022-05-29

Vi behandlar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sök därför tjänsten redan idag!

Kontaktpersoner

Amanda Carlsson
amanda.c@gekas.se
0346-37644

Annie Svensson
annie.s@gekas.se
0346-37518

Ansök