Ansöka senast: 2022-05-31 | Försäljning, butiksarbete, inköp, marknadsföring

Gekås Ullared söker medarbetare till skoavdelningen

Gekås Ullareds vision är att skapa världens bästa shoppingupplevelse. Vi strävar efter att finnas där för våra besökare genom ett professionellt bemötande, hög servicegrad, välfyllda hyllor och rätt sortiment till bästa möjliga pris.
Vi kan erbjuda en stark och väletablerad företagskultur där vi tillsammans arbetar efter våra ledstjärnor – Kundfokus & Ärlighet, Laganda & Engagemang samt Sunt förnuft & Enkelhet.
Nyckeln till Gekås Ullareds framgång är engagerade medarbetare. Vi strävar hela tiden efter att vara en bra arbetsgivare genom att erbjuda en fartfylld, kreativ, rolig och dynamisk arbetsplats där alla ska känna sig välkomna och inkluderade i gemenskapen

Gekså Ullared har nu öppnat upp dörrarna till en helt nya skoavdelning och vi söker dig som vill jobba inom butikförsäljning samt lagerhantering.

Dina arbetsuppgifter
Som butiksmedarbetare kommer du att arbeta med att packa upp och fylla på varor, se till att det är ordning och reda i butiken samt vara behjälplig och tillgänglig för våra kunder. I din roll kommer det även ingå arbete i kassan. Tillsammans med dina kollegor arbetar du för att överträffa våra kunders förväntningar. Vi ser gärna att du har brinnande intresse för service samt erfarenhet av försäljning är meriterande.

Vi söker även dig som vill arbeta med lagerhantering med vanligt förekommande arbetsuppgifter.
Bland annat kan arbetet innebära att man tar emot gods vid inleverans samt plockar, packar och lastar gods med hjälp av olika typer av truckar.
Det kan även förekomma kontroller och registrering av ankommande samt utgående gods i vårt lagersystem.

Omfattning: Vi är i behov av dig som kan arbeta heltid alt deltid eller dig som enbart är intresserad av att arbeta helger. Arbetstiderna är varierande och kan förläggas under dagtid, kvällar och helger.

Tillträde: Omgående eller enligt överenskommelse.

Varaktighet: Visstidsansällning

Arbetstid: Varierande arbetstid där helgarbete ingår.

Sista ansökningsdag: 2022-05-31

Välkommen in med din ansökan!

Vi behandlar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens slut så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag.

Kontaktpersoner

Anna Larsson
anna.l@gekas.se
0346-37888

Ansök