Ansöka senast: 2022-09-11 | Försäljning, butiksarbete, inköp, marknadsföring

Gekås Ullared söker helgarbetare till kassalinjen under hösten

Vill du ingå i ett team med framåtanda och stort fokus på kundbemötande? Under hösten 2022 behöver vi stärka upp vår kassalinje med nya medarbetare som vill arbeta under veckoslut och helger. Ett perfekt extrajobb för dig som studerar. Ta chansen och sök redan idag!

Dina arbetsuppgifter
I rollen som varuhusmedarbetare i Kundservicegruppen kommer din huvudsakliga arbetsuppgift vara att bemanna vår kassalinje. Du kommer att arbeta med att scanna och ta betalt för varor, samt se till att våra kunder får ett gott bemötande.

Vi söker dig som:

Omfattning
Vi söker dig som kan arbeta helger alternativt deltid. Arbetstiderna är varierande och kommer att förläggas under veckoslut och helger under hösten. Merparten av dina arbetspass kommer att vara under eftermiddagar och kvällar. Från och med 29 september förlänger vi våra öppettider till 22:00 under torsdagar, fredagar och lördagar.

Tillträde
Vi kommer tillsätta tjänsterna löpande under hösten där man börjar med två dagars kassaträning/introduktion.
För dig som är intresserad av att börja relativt omgående kommer det finnas möjlighet till start under vecka 32 och 33 men även senare i höst. 

Förmåner
Vi tror på våra medarbetare och det är viktigt för oss att alla känner sig välkomna och uppskattade. Som anställd på Gekås Ullared har du bland annat personalrabatt i varuhuset, samt tillgång till gratis gym och träningspass i vårt aktivitetscenter. Läs mer om våra förmåner här >>

Sista ansökningsdag: 2022-09-11


Om oss

Gekås Ullared är Skandinaviens största varuhus med 40 000 kvadratmeter butiksyta fördelat på 25 avdelningar. Vår affärsidé är att sälja allt till hemmet som får plats i en bil till oslagbart låga priser. Gekås utbud av shopping, boende, mat och aktiviteter skapar en upplevelse som lockar nästan 5 miljoner besökare till Ullared varje år. För att skapa bästa möjliga shoppingupplevelse för våra besökare erbjuder vi ett brett utbud av olika övernattningsmöjligheter såsom hotell, motell, stugby, camping och ställplats. Under högsäsong arbetar 2000 personer inom våra olika affärsområden. Gekås ledstjärnor som vi tillsammans arbetar efter är Kundfokus & Ärlighet, Laganda & Engagemang samt Sunt förnuft & Enkelhet.

Kontaktpersoner

Rekryteringen Gekås Ullared AB
rekrytering@gekas.se

Ansök