Ansöka senast: 2021-10-24 | Hotell, Camping, Restaurang, Storhushåll

Gekås restauranger söker ytterligare helgmedarbetare med start omgående

Gekås Ullared söker nu ytterligare restaurangbiträden som brinner för service och att överträffa gästernas förväntningar. Detta är en perfekt möjlighet för dig som studerar och vill arbeta extra på helger. 

Vi är ett glatt gäng med god sammanhållning och härlig energi som vill ha dig som ny arbetskamrat. Vi vill skapa en upplevelse utöver det vanliga och varje dag strävar vi efter att bli lite bättre på allt vi gör.

Gekås restauranger erbjuder våra gäster ett varierat utbud av mat och dryck. De olika arbetsuppgifterna kan bl.a. bestå av förberedelse och portionering av mat, kassatid samt finnas tillhands för våra ätande gäster. Alla i arbetslaget ansvarar för att hålla rent och snyggt omkring sig i sin arbetsmiljö. Detta innebär att vi alla torkar bord, rengör golv och övriga ytor samt tar hand om diskvagnar och diskstationer.

Vi har även en restaurang belägen i vår hotellbyggnad (Hotellrestaurangen) och en ny restaurang på vår camping (Gekåsbyns Bistro). Här kan man få möjligheten att servera våra gäster frukostbuffé, kvällsbuffé med både varma och kalla rätter, enklare à la carte-rätter samt kaffe med dessertbord.

Trots att vi jobbar på olika håll är vi ett enda stort arbetslag som jobbar mot samma mål. Hos oss finns glädje och sammanhållning, där alla är välkomna och inkluderade i gemenskapen. Har du ett stort intresse för service, kundbemötande samt gillar att jobba i en fartfylld och varierad miljö har du stora chanser att bli en i vårt team!  

När kan man börja?
Vi kommer att tillsätta tjänsterna från september/oktober och löpande under hösten. Arbetsperioden sträcker sig fram till mitten av december med stora chanser till förlängning i vår.

Schema och arbetstider:
Vi söker dig som är minst 16 år vill jobba varannan helg och under höstlovet.
Arbetstiderna varierar och är förlagda från tidigast kl 06.00 till senast 23.30. 

Gekås restauranger erbjuer även högre OB-ersättning för sina medarbetare, läs mer här >>

Observera att vi inte har möjlighet att ta emot ansökningar via e-post.

För mer information om våra olika restauranger hänvisar vi dig till länken nedan.
www.gekas.se/ata/

Kontaktpersoner

Ansök