Ansöka senast: 2021-08-22 | Installation, drift, underhåll

Fastighets- och anläggningsskötare till Gekås Ullared

Gekås Ullared fortsätter att växa och med det även våra fastigheter och ytor. Därför söker vi ytterligare personal till fastighetsavdelningen.

Som fastighets- och anläggningsskötare arbetar du med drift, skötsel och underhåll av samtliga byggnader och anläggningar inom Gekås Ullared AB. Inriktningen är att du ska se våra områden genom besökarnas ögon och därför sträva mot att alla anläggningar ska vara hela, rena, säkra och stabila. Vi ser gärna att du har arbetslivserfarenhet från så väl inre som yttre underhåll av fastigheter samt att du tycker om att arbeta i team. Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper såsom känsla för service, flexibilitet och samarbetsförmåga.

Kvalifikationer

Du bör vara mycket praktiskt lagd och ha goda kunskaper i fastighets- och anläggningsunderhåll. El-, styr/regler-, VVS- eller fordonskunskap är meriterande.
Du ska vara noggrann, initiativtagande, ansvarsfull samt ha kvalitetskänsla och god samarbetsförmåga. I ditt arbete träffar du många besökare så det krävs att du är serviceinriktad och har ett öppet och utåtriktat förhållningssätt till andra människor. Eftersom vi är en liten avdelning har varje individ ett ansvar för arbetsklimatet. Därför bör du vara relationsskapande och lätt att ha att göra med.

B-körkort är ett krav.

Varaktighet: Tillsvidare med 6 månaders provanställning, heltid 

Tillträde:
 Omgående eller enligt överenskommelse.

Arbetstid:
 Schemalagd arbetstid där även helger ingår.

Sista ansökningsdag: 2021-08-22

Välkommen med din ansökan och CV via vår karriärsida www.gekas.se/jobb

Vi behandlar ansökningar löpande.

Kontaktpersoner

Kristoffer Hansson
Rekryterare
Kristoffer.h@gekas.se
0346-37654

Martin Emanuelsson
Fastighetsdriftsledare
martin.em@gekas.se
0346-37779

Ansök