Ansöka senast: 2020-04-05 | Hotell, Camping, Restaurang, Storhushåll

Vill du vara med och starta upp Gekås nya restaurangsatsning?

I maj slår Gekås Ullared upp portarna till Gekåsbyns Bistro. En helt ny restaurang som öppnar i nybyggda lokaler mitt i camping- och stugbyn. Bistron kommer bland annat serva gästerna med frukostpaket för avhämtning, middagsbuffé med något för alla smaker samt pizza att äta på plats eller ta med. Gekåsbyns Bistro blir en träffpunkt och den självklara platsen för att koppla av och äta gott efter shoppingdagens slut.

Är du den vi söker?

Vi söker nu engagerade och duktiga medarbetare som vill starta upp Gekås nya restaurang och förvandla idéer till succé. Vi vill skapa en god sammanhållning med roliga arbetsdagar för gruppen och en upplevelse utöver det vanliga för våra gäster. Varje dag strävar vi efter att bli lite bättre på det vi gör, och för det behöver vi dig som brinner för service och gillar att arbeta i en fartfylld och varierad miljö.

Till Gekåsbyns Bistro söker vi kockar, skiftledare, köks och restaurangbiträden. Vi söker också dig som kanske saknar tidigare restaurangerfarenhet men är intresserad och villig att lära dig arbetet på plats. Åldersgränsen för att arbeta i Gekås restaurangverksamhet är 16 år. Är du inte boende i Ullared med omnejd krävs körkort och tillgång till bil då inga bussförbindelser finns under kvällstid. 

Schema
Vi söker dig som vill jobba heltid eller deltid, samt dig som som är intresserad av att arbeta under helger och lov.

Arbetstid

Varierande arbetstider på vardagar och helger från 15:00 till 23.30.

Varaktighet
Tillvidareanställningar med 6 månaders provanställning samt säsongs- och helgarbete under vår och sommar. 

Ansök redan idag!
Vi tillsätter tjänster från mars och löpande under våren.
Välkommen med din ansökan via vår karriärsida – www.gekas.se/jobb 
Observera att vi inte har möjlighet att ta emot ansökningar via e-post eller annat forum.

Sista ansökningsdag 2020-04-05

Förmåner
Som anställd hos Gekås Ullared har du bland annat personalrabatt i varuhuset samt gratis gym och träningspass. Vi erbjuder också restaurangbranschens kanske bästa OB-tillägg.

Läs mer här:
https://www.gekas.se/om-oss/jobba-hos-oss/arbetsplatsen-gekas-ullared/hogre-ob-ersattning-for-medarbetare-i-gekasbyn-och-restaurangerna/

För mer info om Gekås restauranger, besök www.gekas.se/ata

Ansök