Ansöka senast: 2020-02-29 | [Annat...]

Verkstadsmedarbetare till Glasögonfabriken

Vill du bli vår nästa verkstadsmedarbetare? 

I din roll som verkstadsmedarbetare ansvarar du för tillverkning, montering, justering och reparationer av glasögon. Du ser till att det är ordning och reda i Glasögonfabrikens verkstad och lämnar ut glasögon till kund. Du kommer även vara behjälplig med diverse justeringar på glasögon efter kundens behov.  

Vi söker dig som gillar att montera och arbeta med händerna. Du ser kunden som den viktigaste och gillar att ge den bästa servicen. Du måste även kunna hantera stressiga situationer samt vara noggrann. Glasögonfabrikens koncept går ut på att leverera glasögon på bara några timmar, till samma höga kvalité som en traditionell optiker. Det är viktigt att du kan ta egna initiativ och se vilka arbetsuppgifter som behöver prioriteras.

Tidigare erfarenhet av optikbranschen ses som meriterande men är inget krav. All nödvändig utbildning sker internt hos Glasögonfabriken. 

Du skall ha kunskaper i svenska tal och skrift och vi ser engelska som meriterande. 

Varaktighet: Visstidsanställning, 80% på minst 6 månader med goda chanser till förlängning. 

Arbetstid:
 Deltid och varierar mellan dag, kväll och helg

Tillträde:
Enligt överenskommelse.

Vill du vara en del av Sveriges största enskilda optikbutik med intressant utveckling så tveka inte med att skicka in din ansökan via vår karriärsida www.gekas.se/jobb 

Sista ansökningsdag: 2020-02-29.

Vi behandlar ansökningar löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Ansök