Ansöka senast: 2020-03-29 | Hotell, Camping, Restaurang, Storhushåll

Vår & Sommar på Gekås Restauranger 2020

Nu har du möjligheten att söka till Gekås restauranger inför våren och sommaren 2020.
Vi är ett glatt gäng med god sammanhållning och härlig energi som gärna vill ha dig som ny arbetskamrat. Vi vill skapa en upplevelse utöver det vanliga och varje dag strävar vi efter att bli lite bättre på allt vi gör. Gekås är en arbetsplats där du gör skillnad för både kunder, gäster och kollegor. 

Vi söker kockar, kallskänkor och restaurangbiträden som brinner för service och att överträffa gästens förväntan.

Vad innebär jobbet?
Gekås restauranger erbjuder våra gäster ett varierande utbud av mat och dryck. Arbetsuppgifterna varierar och kan bl.a. bestå av förberedelse och portionering av mat, kassatid samt finnas tillhands för våra gäster. Alla i arbetslaget ansvarar för att hålla rent och snyggt omkring sig i sin arbetsmiljö. Detta innebär att vi alla torkar bord, rengör golv och övriga ytor samt tar hand om diskvagnar och diskstationer.

Är du intresserad av att arbeta i något av våra kök så finns det möjligheter till det. Vi söker löpande efter intresserade och engagerade medarbetare till våra varm- och kallkök oavsett om du har erfarenhet eller ej.

Vi har även en restaurang belägen i vår hotellbyggnad utanför varuhuset. Här kan man få möjligheten att servera våra gäster frukostbuffé, kvällsbuffé med både varma och kalla rätter, enklare à la carte-rätter samt kaffe med dessertbord.

Trots att vi jobbar på olika håll är vi ett enda stort arbetslag som jobbar mot samma mål. Hos oss finns glädje och sammanhållning, där alla är välkomna och inkluderade i gemenskapen.
Har du ett stort intresse för service, kundbemötande samt gillar att jobba i en fartfylld och varierad miljö har du stora chanser att bli en i vårt team!

När kan man börja?
Vi tillsätter tjänster från februari och löpande under våren.
Arbetsperioden sträcker sig som längst fram till mitten av augusti med goda möjligheter till fortsättning under hösten.

Schema och arbetstider:
Vi söker dig som vill jobba deltid/heltid mellan 50-100% eller dig som enbart är intresserad av att jobba på helger och lov.
Arbetstiderna varierar och är förlagda från tidigast kl.06.00 till senast 23.00. 

Nytt inom Gekås Restauranger! Nu har vi högre OB-ersättning för våra medarbetare. Läs mer här:
https://www.gekas.se/om-oss/jobba-hos-oss/arbetsplatsen-gekas-ullared/hogre-ob-ersattning-for-medarbetare-i-gekasbyn-och-restaurangerna/

Välkommen att bli en av oss genom att skicka din ansökan via vår karriärsida www.gekas.se/jobb 
Observera att vi inte har möjlighet att ta emot ansökningar via e-post.

För mer information om våra olika restauranger hänvisar vi dig till länken nedan.
www.gekas.se/ata/

Ansök