Ansöka senast: 2020-03-25 | Försäljning, butiksarbete, inköp, marknadsföring

Inköpsassistent – Barnkläder

Gekås Ullared är Skandinaviens största varuhus, beläget i Falkenbergs kommun och den huvudsakliga reseanledningen för de flesta som åker till destination Ullared. Hit söker sig 4,8 miljoner besökare per år vilket gör oss till Sveriges största utflyktsmål. I varuhuset säljs ”allt till hemmet som får plats i en bil”. I företaget ryms dessutom boende och restauranger. Gekås har haft en ständig tillväxt sedan starten 1963 och 2018 uppgick försäljningen till 5,4 miljarder kronor.

Arbetsuppgifterna som inköpsassistent består bland annat av orderregistrering, uppföljning av orderbekräftelser och fakturor, hantering av varuprover, reklamationsärenden samt löpande kontakt med våra leverantörer.
Du har daglig kontakt med inköpare, leverantörer samt butik och fungerar som bollplank i inköpsarbetet i det team tillhör och arbetar. Du rapporterar till vår sortimentschef för konfektion.

Vi söker dig som är noggrann, flexibel, har mycket god datorvana samt goda kunskaper i engelska tal och skrift.
Du som söker gillar att ha många bollar i luften då tempot bitvis är högt. Att ha känsla, intresse och engagemang för trender, handel och affärer är en förutsättning för att klara av arbetet.
Vi ser även att du har god samarbetsförmåga då hela vår organisation finns under ett och samma tak där vi jobbar i nära samverkan med varandra.
Du kommer arbeta utifrån Gekås interna ledstjärnor; Kundfokus & Ärlighet, Laganda & Engagemang samt Sunt förnuft & Enkelhet.

Eftergymnasial utbildning inom inköp och textil är mycket meriterande och/eller erfarenhet från liknande arbetsuppgifter. 

Varaktighet: Tillsvidareanställning, 6 månaders provanställning tillämpas

Tillträde:  Omgående eller enligt överenskommet

Arbetstider: Heltid med arbetstider förlagda på vardagar.

Varmt välkommen med din ansökan och CV via vår karriärsida www.gekas.se/jobb

Sista ansökningsdag 2020-03-25

OBS. Vi behandlar ansökningar löpande så sök gärna tjänsten redan idag.

   

Ansök