Ansöka senast: 2020-01-31 | Administration, ekonomi och juridik

Gekås Ullared söker nu en driven och självständig redovisningsansvarig.

Gekås Ullared är Skandinaviens största varuhus, beläget i Falkenbergs kommun och den huvudsakliga reseanledningen för de flesta som åker till destination Ullared. Hit söker sig 4,8 miljoner besökare per år vilket gör oss till Sveriges största utflyktsmål. I varuhuset säljs ”allt till hemmet som får plats i en bil”. I företaget ryms dessutom boende och restauranger. Gekås har haft en ständig tillväxt sedan starten 1963 och 2018 uppgick försäljningen till 5,4 miljarder kronor.

Gekås Ullared söker nu en driven och självständig redovisningsansvarig till ekonomiavdelningen.

Som redovisningsansvarig arbetar du i en bred och spännande roll där du ansvarar för redovisningsarbetets alla beståndsdelar. Tjänsten är placerad på Gekås huvudkontor i Ullared där du ingår i ekonomiavdelningen som består av 13 medarbetare. Till denna roll söker vi en erfaren redovisningsekonom som vill vidareutveckla sina kunskaper i en utvecklingsbenägen organisation med hög lagkänsla.

Tjänsten innebär mycket kontakter, dels inom bolaget men också externa kontakter såsom revisorer. Därutöver kommer du medverka i projekt och vara delaktig i att utveckla rutiner och processer.

Din utmaning

Erfarenhet

Du har en akademisk examen inom ekonomi eller motsvarande, med minst 5 års erfarenhet av kvalificerat arbete inom ekonomifunktion, gärna i en bred redovisningsroll. Det är meriterande om du tidigare arbetat i en transaktionsintensiv organisation inom exempelvis retail. Vidare ser vi gärna att du har tidigare erfarenhet från att strukturera rapporteringsprocesser och trivs med att arbeta i en organisation under förändring. Du har mycket goda kunskaper i Excel och har flytande kunskaper i svenska och engelska, både skriftligt och muntligt.

Personliga egenskaper

Du är van att arbeta självständigt men är utåtriktad och har lätt att samarbeta med andra. Du är van att prioritera och lägger stor vikt i att hålla hög kvalitet i det du levererar. Som person är du noggrann och har en stark analytisk förmåga. Du kan se helheten och har samtidigt en känsla för detaljer. Vidare är du en lagspelare som inte är rädd att hugga i där det behövs. Du har en positiv inställning och ser möjligheter istället för problem.

Varaktighet:    6 månaders provanställning, Tillsvidareanställning

Arbetstid:        100 %, dagtid

Tillträde:         Snarast, enligt överenskommelse

Välkommen med din ansökan och CV via vår karriärsida på www.gekas.se/jobb

Urval sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag! Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Sista ansökningsdag söndag 2020-01-31

Ansök