Ansöka senast: 2020-10-11 | Hotell, Camping, Restaurang, Storhushåll

Gekås Ullared söker helgarbetare till restaurangen

Vi söker dig som vill jobba extra på helger i våra restauranger i höst. 

Vi är ett glatt gäng med god sammanhållning och härlig energi som gärna vill ha dig som ny arbetskamrat. Vi vill skapa en upplevelse utöver det vanliga och varje dag strävar vi efter att bli lite bättre på allt vi gör. Gekås är en arbetsplats där du gör skillnad för både kunder, gäster och kollegor. 
Vi söker kök- och restaurangbiträden som brinner för service och att överträffa gästens förväntan.

Vad innebär jobbet?

Gekås restauranger erbjuder våra gäster ett varierande utbud av mat och dryck. Arbetsuppgifterna varierar och kan bl.a. bestå av förberedelse och portionering av mat, kassatid samt finnas tillhands för våra gäster. Alla i arbetslaget ansvarar för att hålla rent och snyggt omkring sig i sin arbetsmiljö. Detta innebär att vi alla torkar bord, rengör golv och övriga ytor samt tar hand om diskvagnar och diskstationer.

Är du intresserad av att arbeta i något av våra kök så finns det möjligheter till det. Vi söker löpande efter intresserade och engagerade medarbetare till våra varm- och kallkök oavsett om du har erfarenhet eller ej.

Vi har även två restauranger belägna utanför varuhuset – Hotellrestaurangen i vår hotellbyggnad samt Bistron på vår camping. Här kan man få möjligheten att servera våra gäster frukostbuffé, kvällsbuffé med både varma och kalla rätter, pizza, enklare à la carte-rätter samt kaffe med dessertbord.

Trots att vi jobbar på olika håll är vi ett enda stort arbetslag som jobbar mot samma mål. Hos oss finns glädje och sammanhållning, där alla är välkomna och inkluderade i gemenskapen.
Har du ett stort intresse för service, kundbemötande samt gillar att jobba i en fartfylld och varierad miljö har du stora chanser att bli en i vårt team!

För tjänsten gäller:
Du skall ha fyllt 16 år för att jobba hos oss.
För vissa av tjänsterna gäller andra ålderskrav då bland annat körkort och bil är ett krav. 

Schema och Arbetstider
Extra på helger och lov under hösten 2020.
Arbetstiden varierar och är förlagd från tidigast kl.06.00 till senast 22.00. En arbetsdag är 6 – 8 timmar. 

När kan man börja?
Vi tillsätter tjänster omgående och löpande under hösten. Ett schema sträcker sig som längst till mitten av december. 
Skicka in din ansökan redan idag!
 
Sista ansökningsdag: 2020-10-11

Välkommen med din ansökan via vår karriärsida – www.gekas.se/jobb 
Observera att vi inte har möjlighet att ta emot ansökningar via e-post eller annat forum.

Förmåner
Som anställd hos Gekås Ullared har du bland annat personalrabatt i varuhuset samt gratis gym och träningspass. Vi erbjuder också restaurangbranschens kanske bästa OB-tillägg.

Läs mer här:
https://www.gekas.se/om-oss/jobba-hos-oss/arbetsplatsen-gekas-ullared/hogre-ob-ersattning-for-medarbetare-i-gekasbyn-och-restaurangerna/

För mer info om Gekås restauranger, besök www.gekas.se/äta

Ansök