Ansöka senast: 2020-02-16 | Data/IT

Gekås Ullared söker medarbetare till vår IT support

Vi ska nu utöka vår IT-avdelning med ytterligare en medarbetare som ska jobba inom service och support. Idag sköter vi all service, support och drift till samtliga delar inom företaget.
Avdelningen består idag av 8 medarbetare som arbetar inom infrastruktur, service och support samt IT-affärsutveckling.
Service och support tar idag hand om 850 klienter runt om i koncernen och ger daglig support till våra användare. 

De grundläggande arbetsuppgifterna består av att installera och driftsätta klienter i de olika verksamheterna.
Du kommer vara delaktig i att vidareutveckla verktygen för automation av installation och driftsättning, underhålla användare, grupper och rättigheter i våra olika behörighetssystem samt ge stöd åt våra användare i Microsoft Windows och Office.

Vi söker dig som är serviceinriktad och har mycket god social kompetens då du dagligen ska bistå våra användare med god service och support.
Du gillar utmaningar och är drivande i att hitta lösningar för att komma vidare i processer. Att du har stort intresse för datorer och teknik tar vi som en självklarhet.

Det är meriterande om du har tidigare erfarenheter av att jobba i större driftsmiljöer, att du har kunskaper gällande Microsofts deployment verktyg samt kännedom om Microsoft Windows Server och AD.

Varaktighet: Tillsvidareanställning, 6 månaders provanställning tillämpas

Arbetstid: 100%, dagtid

Tillträde: Enligt överenskommelse, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag.

Sista ansökningsdag 2020-02-16

Välkommen med din ansökan och CV via vår karriärsida www.gekas.se/jobb

Ansök