Ansöka senast: 2020-02-16 | Installation, drift, underhåll

Fastighetstekniker och anläggningsskötare

I takt med att företaget växer behöver vi stärka upp vår Fastighetsavdelning. Vi söker därför dig som vill jobba som Fastighetstekniker och anläggningsskötare i en utvecklande miljö med stor variation i arbetsuppgifter.

Som Fastighetstekniker och anläggningsskötare arbetar du med drift, skötsel och underhåll av samtliga byggnader och anläggningar inom Gekås Ullared AB. Inriktningen är i första hand el, ventilation samt kyla/värme på våra fastigheter, men kommer även att innefatta vanliga anläggningsskötartjänster.

Vi ser att du har arbetslivserfarenhet från arbete av tekniskt inre- som yttreunderhåll av fastigheter samt att du tycker om att arbeta i team. Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper så som känsla för service, flexibilitet, samarbetsförmåga och kundfokus.

Kvalifikationer

Du skall vara mycket praktiskt lagd och ha goda kunskaper i fastighets- och anläggningsunderhåll.

El- eller styr/reglerutbildning är ett krav. Har du även erfarenhet från arbete med storköksmaskiner och ventilation så är det ett plus.

Du ska vara noggrann, initiativtagande, ansvarsfull samt ha kvalitetskänsla och god samarbetsförmåga. I ditt arbete träffar du många besökare så det krävs att du är serviceinriktad och har ett öppet och utåtriktat förhållningssätt till andra människor. Eftersom vi är en liten avdelning har varje individ ett ansvar för arbetsklimatet, därför bör du vara relationsskapande och lätt att ha att göra med.

B-körkort krävs.

Arbetstid: Heltid, schemalagd arbetstid där även helger ingår.

Varaktighet: Tillsvidare med 6 månaders provanställning. Tillträde enligt överenskommelse.

Sista ansökningsdag: 2020-02-16 

Välkommen med din ansökan via vår karriärsida – www.gekas.se/jobb

Vi behandlar ansökningar löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag. 

Ansök