Ansöka senast: 2020-03-23 | Installation, drift, underhåll

Fastighetstekniker- och anläggningsskötare

Gekås Ullared är Skandinaviens största varuhus, beläget i Falkenbergs kommun och den huvudsakliga reseanledningen för de flesta som åker till destination Ullared. Hit söker sig 4,8 miljoner besökare per år vilket gör oss till Sveriges största utflyktsmål. I varuhuset säljs ”allt till hemmet som får plats i en bil”. I företaget ryms dessutom boende och restauranger. Gekås har haft en ständig tillväxt sedan starten 1963 och 2018 uppgick försäljningen till 5,4 miljarder kronor.

I takt med att företaget fortsätter växa vill vi nu stärka upp vår Fastighetsavdelning med dig som vill jobba som Fastighetstekniker- och anläggningsskötare.

Vi söker därför dig som vill jobba i en utvecklande miljö med stor variation i arbetsuppgifter.
Du kommer bland annat jobba med drift, skötsel och underhåll av samtliga byggnader och anläggningar inom Gekås Ullared AB. Inriktningen är i första hand el, ventilation samt kyla/värme på våra fastigheter, men kommer även att innefatta vanliga anläggningsskötaruppgifter.

Vi ser att du har arbetslivserfarenhet från arbete av tekniskt inre- som yttreunderhåll av fastigheter samt att du tycker om att arbeta i team. Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper så som känsla för service, flexibilitet, samarbetsförmåga och kundfokus.

Kvalifikationer

Du skall vara mycket praktiskt lagd och ha goda kunskaper i fastighets- och anläggningsunderhåll.
El- eller styr/reglerutbildning är ett krav. Har du även erfarenhet från arbete med storköksmaskiner och ventilation så är det ett plus.

Som person bör du vara noggrann, initiativtagande, ansvarsfull samt ha kvalitetskänsla och god samarbetsförmåga. I ditt arbete träffar du många besökare så det krävs att du är serviceinriktad och har ett öppet och utåtriktat förhållningssätt till andra människor. Eftersom vi är en liten avdelning har varje individ ett ansvar för arbetsklimatet, därför bör du vara relationsskapande och lätt att ha att göra med.

B-körkort krävs.

Arbetstid: Heltid, schemalagd arbetstid där även helger ingår.

Varaktighet: Tillsvidare med 6 månaders provanställning.

Tillträde: Omgående eller enligt överenskommelse 

Sista ansökningsdag: 2020-03-23

Välkommen med din ansökan och CV via vår karriärsida www.gekas.se/jobb

Vi behandlar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens slut.
Passa på att skicka in din ansökan redan idag. 

Ansök