Ansöka senast: 2020-03-23 | Installation, drift, underhåll

Fastighets- och anläggningsskötare

Gekås Ullared är Skandinaviens största varuhus, beläget i Falkenbergs kommun och den huvudsakliga reseanledningen för de flesta som åker till destination Ullared. Hit söker sig 4,8 miljoner besökare per år vilket gör oss till Sveriges största utflyktsmål. I varuhuset säljs ”allt till hemmet som får plats i en bil”. I företaget ryms dessutom boende och restauranger. Gekås har haft en ständig tillväxt sedan starten 1963 och 2018 uppgick försäljningen till 5,4 miljarder kronor.

I takt med att företaget fortsätter växa söker vi nu nya medarbetare som vill jobba som Fastighets- och anläggningsskötare. 

Som fastighets- och anläggningsskötare arbetar du med drift, skötsel och underhåll av samtliga byggnader och anläggningar inom Gekås Ullared AB. Inriktningen är att du ska se våra områden genom besökarnas ögon och därför sträva mot att alla anläggningar ska vara hela, rena, säkra och stabila. Vi ser gärna att du har arbetslivserfarenhet från så väl inre som yttre underhåll av fastigheter samt att du tycker om att arbeta i team. Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper såsom känsla för service, flexibilitet och samarbetsförmåga.

Kvalifikationer

Du skall vara mycket praktiskt lagd och ha goda kunskaper inom fastighets- och anläggningsunderhåll. Du bör ha kunskaper inom el, styr/regler, VVS, mekanik/svets eller motsvarande.
Som person bör du vara noggrann, initiativtagande, ansvarsfull samt ha kvalitetskänsla och god samarbetsförmåga. I ditt arbete träffar du många besökare så det krävs att du är serviceinriktad och har ett öppet och utåtriktat förhållningssätt till andra människor. Eftersom vi är en liten avdelning har varje individ ett ansvar för arbetsklimatet. Därför bör du vara relationsskapande och lätt att ha att göra med.

B-körkort krävs.

Varaktighet: Tillsvidare med 6 månaders provanställning.

Tillträde:
 Omgående eller enligt överenskommelse.

Arbetstid:
 Heltid. Schemalagd arbetstid där även helger ingår.

Sista ansökningsdag: 2020-03-23

Välkommen med din ansökan och CV via vår karriärsida www.gekas.se/jobb

Vi behandlar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens slut.
Passa på att skicka in din ansökan redan idag. 

Ansök