breadcrumb
GK-pediaTV-serierArkiv

Arkiv

Ullared
Kanal 5:s största tittarsuccé genom tiderna! Häng med till Ullared och ta del av shoppingpuls och semesterliv från tv-soffan. Följ personalen och kunderna i Skandinaviens största varuhus.

Se alla avsnitten >>

Ullared – Jakten på storsäljaren
Gekås koncern-VD Jan Wallberg ger Sveriges alla uppfinnare och entreprenörer chansen att sälja sin produkt i det stora gula varuhuset. Till sin hjälp att utse vinnaren har han ett team med tre av Gekås inköpare och en testpanel med folkkära Ullared-karaktärer. Entreprenärerna visar upp sian produkter och slutligen väljer Jan den produkt som får ta plats på Gekås hyllor.

Se alla avsnitten >>

En stark äventyrsresa med Morgan och Ola-Conny
I programserien ”En stark äventyrsresa med Morgan och Ola-Conny” ger sig favoriterna från Ullared ut på resor runt om i världen. Tillsammans har de tagit sig mellan flera olika kontinenter där de tagit del av lokala traditioner, testat kulinariska specialiteter och besökt natursköna miljöer.

Se alla avsnitten >>

En stark Norgehistoria med Morgan och Ola-Conny
Morgan och Ola-Conny beger de sig västerut, till vårt grannland Norge, för att bland annat ta reda på hur det egentligen står till med svennarnas och norrbaggarnas likheter och olikheter.

Se alla avsnitten >>

Morgan och Ola-Conny
Läs mer om tittarfavoriterna och hur de blev kändisar över en natt >>