Gekås och Studiebesök

Gekås Ullared är Sveriges populäraste besöksmål och räknas idag som världens största varuhus. Intresset är stort och varje år hålls fler än 300 studiebesök. Studiebesöken är gratis och i samband med dessa bjuds det på lättare fika. De flesta som besöker Gekås är skolklasser, pensionärsföreningar och grupper från olika företag.

Studiebesök på Gekås Ullared

Ett studiebesök på Gekås Ullared består av en presentation av verksamheten som hålls av föredragshållare ur Gekås kunniga personal. Under presentationen får du lära dig om Gekås historia, försäljningsutveckling, logistik, intressanta siffror och olika rekord. Du får får också veta vad som är på gång och vad som är nytt i företaget.

Inför studiebesöket

Studiebesöken är upp till en timme långa och grupperna kan variera i storlek från 15 – 100 personer.

Vill du erbjuda mat och dryck för ditt sällskap i samband med studiebesöket löser du det smidigt genom att beställa värdekort om kan lösas i alla Gekås restauranger.

Värdekorten kan laddas med valfritt belopp mellan 40 och 150 kronor. Du kan använda värdekorten i alla våra matställen; Restaurangen, Kaffebaren, Sportbaren och Salladsbaren samt i varuhuset och i Campingbutiken på Gekåsbyn.

Beställda värdekort hämtas ut i Kundtjänst i varuhuset eller i Hörsalen i samband med presentationen. Alla värdekort hämtas samtidigt av kontaktperson som anges i ansökan.

Gekås lämnar 10 procent rabatt på det totala värdet av värdekorten när ni beställer senast 10 dagar innan hämtningsdag och hämtar värdekorten i Kundtjänst eller i Hörsalen. Det går även att få värdekorten skickade med PostNord, men vi kan då inte erbjuda någon rabatt, även om beställningen gjorts 10 dagar innan resan eller tidigare. Det minsta antal värdekort som går att beställa är 15 st.

Värdekorten har två års giltighet och kan användas till valfri mat, dryck eller varor. Faktura skickas i efterhand till angiven adress

För mer information kontakta kundservice@gekas.se

Varmt välkommen!