breadcrumb
FöretagetStudiebesök

Studiebesök

Gekås Ullared är Sveriges populäraste besöksmål och räknas idag som världens största varuhus! Intresset är stort och varje år håller vi omkring 300 studiebesök. Studiebesöken är gratis och i samband med dessa bjuder vi på lättare fika. De flesta som besöker oss är skolklasser, pensionärsföreningar och grupper från olika företag.

Studiebesök på Gekås Ullared
Ett studiebesök på Gekås Ullared består av en presentation av verksamheten som hålls av föredragshållare ur Gekås kunniga personal. Vi tar bland annat upp historik, försäljningsutveckling, logistik, och berättar om intressanta siffror och rekord. Du får också veta vad som är på gång i företaget.

Inför ditt studiebesök
Vi tar emot grupper från 15 – 100 personer där vi berättar mer om verksamheten och destinationen. Studiebesöken tar ca en timme.

Vill du erbjuda mat och dryck för ditt sällskap i samband med studiebesöket?

Det löser du smidigt med våra värdekort som kan nyttjas i alla våra matställen, i varuhuset eller på Campingbutiken i Gekåsbyn. Från 1 mars ändrar vi våra rutiner och slutar med utskrivna värdekuponger. Istället kan du beställa digitala värdekort som laddas med valfritt belopp mellan 40 och 150 kronor. Värdekorten hämtas ut i varuhusets Kundtjänst eller i Hörsalen i samband med presentationen.

Beställ värdekort

För mer information om studiebesök kontakta kundservice@gekas.se.

Varmt välkommen!