breadcrumb
Företaget

Företaget

Den lilla butiken Gekås som en gång startade i bottenvåningen på en villa i Ullared är idag Sveriges populäraste besöksmål. Med en stabil affärsgrund är Gekås idag ett välkänt varumärke. Mycket har hänt sedan starten på 60-talet men historien lever vidare och du kan nu precis som då vara säker på att du hittar varor till låga priser, alla dagar, året om.

Vision 
Vår vision är att skapa världens bästa shoppingupplevelse. Det gör vi genom att hela tiden utveckla vår destination med shoppingen som huvudattraktion. För att skapa en shoppingupplevelse utöver det vanliga erbjuder vi även mat, boende, aktiviteter, happenings och evenemang. Vi strävar hela tiden efter att bli lite bättre på det vi gör, varje dag.

Uppdrag
Vårt uppdrag är att överträffa kundens förväntningar. Våra kunder kommer till oss med en förväntan om att shoppa smart och göra en bra affär. Vårt mål är att göra det där lilla extra som gör att kunden reser hem med överträffade förväntningar. Med service och vänligt bemötande som självklara inslag skapar vi en varaktig relation med våra kunder.

Affärsidé
Vår affärsidé är att sälja allt till hemmet som får plats i en bil till oslagbart låga priser. Shoppingen är reseanledningen och med ett välfyllt sortiment som både underlättar i vardagen men även sätter guldkant på tillvaron utvecklar vi vår destination. Vi har sedan starten en tydlig prisfilosofi, vilket går ut på att vi alltid ska ha marknadens bästa erbjudande. Med varor till låga priser, alla dagar, året om skapar vi en ärlig prissättning där kunden vet att det är alltid är värt ett besök i vårt stora gula varuhus.

För att genomföra detta arbetar vi varje dag utifrån några enkla men tydliga ledstjärnor.

Kundfokus
Vi är här för kunderna och har alltid deras bästa i fokus. Varje person som kommer till Gekås är unik och kräver ett unikt bemötande. Ett dåligt bemötande från personalen kan förstöra någons dag lika mycket som ett bra bemötande kan förgylla den. Detta vet vi på Gekås, därför är vi kända för vår fantastiska service.

Laganda
Trots att vi jobbar på olika håll i en stor koncern är vi ett enda arbetslag som jobbar mot samma mål. Vi hjälps åt över avdelningar och bolagsgränser och konkurrerar inte med varandra. Hos oss finns glädje och sammanhållning, alla är välkomna och alla är inkluderade i gemenskapen.

Handlingskraft
Vi ser vad som behöver göras och hugger i där det behövs. Bra initiativförmåga hos medarbetarna gör att enkla problem kan lösas snabbt på plats innan de växer till stora problem.

Sunt förnuft
Vi tar egna initiativ i det vardagliga arbetet och använder både kunskap och magkänsla för att fatta rätt beslut. Vi tar jobbet på allvar och känner både ansvar för och delaktighet i verksamheten. Detta skapar engagemang vilja att göra det lilla extra. Kvittot på detta blir i slutänden en oöverträffad shoppingupplevelse för kunden.