Tillbaka till nyheter
VD Boris Lennerhov: Välj rätt dag för shoppingresan

VD Boris Lennerhov: Välj rätt dag för shoppingresan

Den 18 maj 2020

Tillbaka till nyheter

Just nu är det väldigt speciella tider på grund av coronaviruset som påverkar allas vår vardag. Måndag-torsdag är det extra lugnt i varuhuset och då är du också extra välkommen att besöka oss. Under veckoslut, röda dagar och klämdagar får du räkna med lite mer väntetid. Läs VD Boris Lennerhov råd inför din shoppingtur.

Just nu är det väldigt speciella tider på grund av coronaviruset som påverkar allas vår vardag. Men med sunt förnuft, omtanke om varandra och respekt för myndigheternas rekommendationer är jag övertygad om att vi tillsammans kan minska virusets spridning samtidigt som vardagen rullar på.

Gekås har öppet som vanligt och de allra flesta dagar är antalet besökare rekordlågt. Varuhuset är stort och på vardagar har varje kund en yta på minst 40 m² att röra sig på. Måndag-torsdag är det extra lugnt och då är du också extra välkommen att besöka oss. Under veckoslut, röda dagar och klämdagar är det fler som vill shoppa och du får räkna med lite mer väntetid. För att undvika trängsel har vi vidtagit extraordinära åtgärder och minskat antalet kunder som kan befinna sig i varuhuset samtidigt med 60 procent. Vi har också bara öppet varannan kassa för att skapa distans mellan människor. Det innebär att du kan få köa lite längre för att komma in och ut ur varuhuset än vad som är normalt för säsongen.

För dig som känner du dig 100 procent frisk och trygg med att vistas på välbesökta platser är du hjärtligt välkommen till oss veckans alla dagar. Jag är tacksam för alla som har möjlighet att handla hos oss även i dessa tider. Men till dig som känner oro eller tillhör en riskgrupp vill jag rekommendera att istället välja en vardag för din shoppingresa.

I alla Gekås verksamheter har vi vidtagit åtgärder för att minska risken för smittspridning. Läs gärna mer på hemsidan så är du förberedd inför besöket i varuhuset. Med lite extra tålamod och omtanke kan vi tillsammans skapa en trygg och trevlig shoppingupplevelse för alla. Tack på förhand!

Hälsningar
Boris Lennerhov

Läs mer om Gekås Ullareds åtgärder för minskad smittspridning >>

Se varuhusets förlängda öppettider under Kristi Himmelsfärdsveckan >>