Tillbaka till nyheter
Smart shopping med bonus!

Smart shopping med bonus!

Den 5 januari 2024

Tillbaka till nyheter

Vill du också få mer shopping för pengarna? Med Gekåskortet får du obegränsad bonus på varje spenderad krona och ett kort helt fritt från årsavgift. Läs vidare så berättar vi mer om alla fördelar med vårt eget Mastercard.

 

7 smarta skäl att skaffa Gekåskortet!

Bonuscheckar att shoppa för i varuhuset.

Shoppa idag – betala nästa månad eller dela upp!

Ingen kortavgift och ingen aviavgift när du betalar vi Resurs onlinebank eller app.

Kostnadsfria extrakort till familjemedlemmar.

Vägassistansförsäkring på din resa hem från Gekås Ullared.

Reseförsäkring när du betalar din resa med Gekåskortet.

Alltid räntefri delbetalning i upp till 24 månader.

 

 

Bonus på alla köp!

Med vårt eget Mastercard Gekåskortet vill vi erbjuda dig ett sätt att shoppa smart i vardagen på dina egna villkor. Varje krona du betalar med kortet ger 1 poäng, oavsett om du shoppar på Gekås Ullared eller betalar veckohandlingen, tandläkarbesöket eller familjesemestern. Vid 10 000 poäng får du en bonuscheck på 100 kronor att handla för i varuhuset. Genom att betala alla dina utgifter, stora som små, med Gekåskortet har du oändliga möjligheter att samla poäng och tjäna ihop gula bonuscheckar.

 

Betala direkt, senare eller uppdelat?

Planera din ekonomi och betala som det passar dig! Alla köp du gör med Gekåskortet samlas på en månadsfaktura som du betalar månaden efter inköp. Inga avgifter tillkommer så länge fakturan betalas inom förfallotid genom Resurs onlinebank eller app. Du kan också välja att dela upp betalningen på upp till 24 månader helt räntefritt. Vid delbetalning tillkommer en uppläggningsavgift och en administrativ avgift. Du kan när som helst välja att avbryta delbetalningen och istället återbetala hela den resterande summan.

 

 

Unika erbjudanden & tävlingar

Vill du få bonuscheckar att shoppa för i varuhuset, rabatt på övernattning i Ullared och tävla om fina priser? Med Gekåskortet får du ta del av unika erbjudanden och tävlingar som endast är tillgängliga för dig som kortkund. Gekåskortets nyhetsbrev håller dig uppdaterad om de senaste förmånerna kopplade till kortet.

 

 

LÄS MER OM GEKÅSKORTET