Tillbaka till nyheter
Premiär för utemöbler på Gekås Ullared

Premiär för utemöbler på Gekås Ullared

Den 18 januari 2019

Tillbaka till nyheter

Gekås Ullared storsatsar på utemöbler och lanserar ett helt nytt sätt att shoppa. Onsdag 13 februari kl. 10.00 är det invigning för varuhusets nya showroom där hela möbelsortimentet presenteras. Beställningen görs i varuhuset och varorna levereras hem till kunden. ”Det blir som e-handel, fast bättre!” säger vd Boris Lennerhov.

Under hösten 2018 adderades 3 300 nya kvadratmeter till varuhusets försäljningsyta och det är här som Gekås nya storsatsning tar plats. I ett specialinrett showroom, i anslutning till heminredningssortimentet, presenteras ett brett utbud av trädgårdsmöbler. Sortimentet sträcker sig från loungemöbler och matgrupper i alla former, material och storlekar till parasoll, hängmattor och dynor.

– Utemöbler till bra priser har varit mycket efterfrågat bland våra kunder. Prismässigt ska ingen kunna slå oss, det är själva grejen, säger Boris.

I showroomet på plats i varuhuset kommer kunderna kunna klämma, känna och provsitta möblerna. Därefter lägger man sin beställning via självutcheckning och möblerna skickas hem. Det blir Gekås egen variant av webbshop som kombinerar köpupplevelsen på plats i varuhuset med bekvämligheten att få varorna hemskickade.

– Vårt koncept har alltid varit att sälja allt till hemmet som får plats i en bil, säger Boris. Nu tar vi steget längre och utvecklar oss. Det blir som e-handel fast bättre!

På onsdag 13 februari kl. 10.00 inviger Boris Gekås nya showroom för utemöbler.