Tillbaka till nyheter
Patrik Levin tillträder som vd för Gekås Ullared

Patrik Levin tillträder som vd för Gekås Ullared

Den 5 januari 2021

Tillbaka till nyheter

Efter 20 framgångsrika år som vd för Gekås Ullared lämnar Boris Lennerhov nu över stafettpinnen. Företagets nya vd Patrik Levin ser fram emot att fortsätta att utveckla shoppingdestinationen. ”Gekås Ullared är ett helt unikt koncept med enorm potential. Det är ett spännande uppdrag som jag ser mycket fram emot”, säger Patrik.

Patrik Levin tillträder som vd för Gekås Ullared 1 januari 2021 och tar med sig en gedigen erfarenhet från detaljhandelsbranschen. Han kommer närmast från Coop Vardagshandel AB och har innan dess arbetat 14 år på ledande befattningar inom handel i både Sverige och Danmark.

– När det kommer till detaljhandel i Skandinavien så är Gekås Ullared ett helt unikt koncept med enorm potential. Det är ett spännande uppdrag som jag ser mycket fram emot, säger Patrik.

Gekås Ullared hade under 2019 4,9 miljoner besökare som tillsammans shoppade för 5,6 miljarder kronor. För att skapa en bra upplevelse för alla dessa kunder ser Patrik personalen som en nyckelfaktor.

– Jag ser fram emot att lära känna både verksamheten och människorna som arbetar här, säger Patrik. Bland Gekås medarbetare finns en kultur som gjort det möjligt att bygga det här framgångsrika företaget. Den är jag väldigt nyfiken på att lära mig mer om och förvalta för framtiden, säger Patrik.

Efter en lång rekryteringsprocess är avgående vd Boris Lennerhov trygg med att överlåta vd-posten till Patrik Levin. Själv tillträder han vid årsskiftet som ordförande i bolagsstyrelsen för Gekås AB.

– Vi har inte stressat utan tvärtom gått igenom en tre år lång rekryteringsprocess innan vi slutligen valde att erbjuda Patrik jobbet. Han har helt rätt kompetens, ledaregenskaper och personlighet för uppdraget. I och med att jag tillträder som styrelseordförande säkerställer vi dessutom en praktisk och stabil överlämning mellan mig och Patrik, säger Boris.