Tillbaka till nyheter
Hannah ersatte alla sina kort med Gekåskortet

Hannah ersatte alla sina kort med Gekåskortet

Den 3 juli 2024

Tillbaka till nyheter

Hannah Lilienberg från Bjärred har en ovanligt lätt plånbok. Den innehåller nämligen bara ett enda betalkort. Ändå kan hon betala för allt hon vill – tack vare Gekåskortet.

 

Både handväskan och plånboken är inhandlade på Gekås. Men det allra bästa fyndet som Hannah Lilienberg gjort är Gekåskortet.

– Ett kort utan årsavgift som dessutom ger bonus – vem tackar nej till det? säger hon.

Hannah bor i skånska Bjärred tillsammans med sambon Mattias och deras fem döttrar i åldrarna 6 till 14 år. Med en så stor familj kan vardagens kostnader lätt rusa iväg, så därför är de noga med sin ekonomi.

– Vi har bland annat sett över alla de där små utgifterna som finns där utan att märkas. Det visade sig till exempel att vi tillsammans betalade 75 kronor i månaden för våra bankkort, säger hon.

Hannahs pappa, som är en lika stor Gekås-fantast som Hannah, tipsade om Gekåskortet. Bankkorten och alla andra kreditkort sades upp.

– Vi hade bensinkort som gav poäng när man tankade. Tidigare kunde vi köpa bensin för bonusen, men så ändrades det så att man bara fick handla i bensinstationens butik. Det kändes onödigt att lägga bonusen på någon dyr läsk, säger hon.

 

 

Bonus på stort och smått

Hannah använder numera Gekåskortet till allt. Förutom de vanliga köpen, som till exempel mat och bensin, betalar familjen också alla stora köp med kortet. Hon har höjt sin kredit till 90 000 kronor, vilket inte kostar något extra.

– Mitt största köp är min bil för 83 000 kronor. Det var ett försäkrings-ärende, så jag fick tillbaka en stor del av summan. Och en Gekåsbonus på 800 kronor, säger hon nöjt.

Familjen betalar också sina semesterresor med Gekåskortet och använde det dessutom för att betala byggvaror till en stor husrenovering. Allt byggmaterial inbringade totalt en mycket välkommen bonus på nästan 2 000 kronor.

Hannah beskriver sin betalrutin med Gekåskortet som ett sätt att få extra avkastning på alla vardagsutgifter som familjen har.

– Bonuscheckarna blir ju extra pengar att handla för istället för att inte få något alls.

 

”Ett kort utan årsavgift som dessutom ger bonus
– vem tackar nej till det?”

 

Storhandling på Gekås

Familjen åker från Skåne till Ullared ungefär varannan månad. Då fylls oftast två kundvagnar med konserver och färskvaror, kläder till barnen, förbrukningsvaror, presenter, allt som behövs för familjens många födelsedagskalas och inte minst planerade äventyr.

– Vi gillar att vandra och ska till Gaustatoppen i Norge i sommar med de minsta barnen. Bambuunderställ och fritidskläder härifrån har vi redan, men vi brukar fylla på med frystorkad mat – de påsar som finns på Gekås är både jättegoda och billiga, säger Hannah.

Och med fem döttrar i hushållet blir det en hel del inköp från kosmetikavdelningen.

– Vi har ett förråd som vi ständigt fyller på med sminkborttagning, tandkräm och tvål så att det alltid finns hemma.

 

 

Har koll på kronorna

Många kan nog tycka att det verkar riskabelt att bygga sin vardagsekonomi kring ett kreditkort, det inser hon. Men Hannah har koll på varenda krona och planerar sin ekonomi för att få mer pengar över till roliga saker för sig och sin familj.

– När jag får en hög bonus betyder det visserligen att jag har handlat mycket, och det kan ju vara en lite dubbel känsla. Men jag är nitisk när det gäller ekonomi. Jag tycker att det är roligt att ha koll och drar aldrig på mig skulder. Vi betalar allt i slutet av månaden för att slippa extra avgifter. Alla pengar vi sparar på att både ha Gekåskortet, och storhandla på Gekås, gör att vi både får ett billigare liv och mer pengar över till sånt som ger värde.

 

Vill du också få mer shopping för pengarna?

Gekåskortet är vårt eget Mastercard som vi erbjuder dig i samarbete med Resurs Bank. Med Gekåskortet får du obegränsad bonus på alla köp och du väljer själv att betala månaden efter ditt köp eller delbetala över en längre tidsperiod.

8 smarta skäl att skaffa Gekåskortet

Bonus på alla köp, oavsett var du handlar!

Shoppa idag – betala nästa månad eller dela upp din betalning.

Ingen kort- eller årsavgift.

Ingen aviavgift när fakturan i sin helhet betalas i Resurs app eller onlinebank.

Kostnadsfria extrakort till familjemedlemmar över 13 år.

Vägassistansförsäkring på din resa hem från Gekås Ullared.

Reseförsäkring när du betalar din resa med Gekåskortet.

Alltid räntefri delbetalning i upp till 24 månader.

LÄS MER & ANSÖK OM GEKÅSKORTET