Tillbaka till nyheter
Häng med till Ullared Krogshow!

Häng med till Ullared Krogshow!

Den 4 mars 2020

Tillbaka till nyheter

KROGSHOW INSTÄLLD!

På grund av den oro som nu finns hos våra gäster och många avbokningar, samt Folkhälsomyndighetens uppmaningar till försiktighet kring stora evenemang, väljer vi nu att ställa in kommande shower. Datum som är inställda är 20-21/3 samt 28-29/3. Alla berörda gäster kommer att kontaktas med mer information.

 

Trerättersmeny, goda drycker och proffsig musikunderhållning står på schemat när Ullared Krogshow intar scenen i Eventhallen. Ta chansen att kombinera lågsäsongsshopping med en rafflande mat- och showupplevelse!

 

 

Redan en timme innan showen startar fylls foajén i Eventhallen med förväntansfulla gäster. Isigt februariregn strilar ned utanför, men här inne är det varmt och välkomnande. I en soffgrupp sitter Dan och Maj-Brit Andrée från Katrineholm. De hade egentligen tänkt vara hemma i stugan ikväll men när de av en slump träffade gamla vänner vid Gekåsbyns incheckning kläcktes idén att istället gå på krogshow tillsammans.

– Och så ropades det i varuhusets högtalare att det fanns några få biljetter kvar till evenemanget. Då gick jag till Kundtjänst och köpte biljetter direkt! Så nu är vi här alla fyra, säger Dan.

 

 

När Gekås först bestämde sig för att satsa på kvällsnöje i form av krogshow med trerättersmiddag visste man inte riktigt hur populärt det skulle bli. Men det blev succé direkt. Många köper ett skräddarsytt showspaket med övernattning på Hotellet eller i Gekåsbyn, berättar Johanna Olesen som är försäljningschef.

 

– Vi slår rekord på rekord, mycket tack vare att många av förra årets gäster kommer tillbaka i år. Och det goda ryktet sprider sig! Gästerna uppskattar att få god mat och trevlig underhållning för en så billig peng, säger hon.

 

 

Inne i festlokalen står vackert dukade bord uppställda framför scenen. Både mat och dryck är signerad Harrys i Ullared. Det tar förstås en liten stund att servera alla 300 gäster, men servisen är månghövdad och snabb, och snart klirrar det från både bestick och glas. Bakom scen förbereder sig den taggade showensemblen för att underhålla publiken.

– Vi bjuder på en fart- och humorfylld show som hålls ihop av en röd tråd. Det börjar i ett bra tempo och brukar sluta med party. I Ullared vågar folk vara sig själva och är här för att ha roligt och njuta; helt rätt inställning när man går på show, säger Jimmy Ottosson, en av de fyra artisterna på scen.

 

 

Efter förrätten är det äntligen dags att kicka i gång det alla väntat på – krogshowen. Den redan fantastiska feststämningen höjs ytterligare och det dröjer inte länge förrän delar av publiken står upp och dansar. Dan André har ett stort leende på läpparna på väg mot toaletten i pausen.

– Otroligt bra! I vanliga fall betyder en helg i Ullared att vi storhandlar schampo och rakhyvlar. Men nu får vi också en riktigt rolig krogupplevelse. Vi kommer tillbaka nästa år!