Tillbaka till nyheter
Gekås Ullared utökar satsningen på utemöbler 2020

Gekås Ullared utökar satsningen på utemöbler 2020

Den 30 januari 2020

Tillbaka till nyheter

Efter premiären och försäljningssuccén 2019 väljer Gekås Ullared att utöka sin satsning på utemöbler för säsongen 2020. ”Första året var bara början, säger vd Boris Lennerhov. Nu vet vi exakt vad kunderna vill ha och satsar därefter!”.

Vårens 2019 var det premiär för Gekås Ullareds nya storsatsning – utemöbler med hemleverans. Möbelgrupperna visades upp i varuhusets specialinredda showroom där kunderna också gjorde sin beställning. Möblerna fick de sedan hemlevererade.

– Det här sättet att shoppa är en utveckling av vår affärsidé som är att sälja allt till hemma som får plats i en personbil. Vi trodde på konceptet och valde att göra en rejäl satsning, säger Boris.

Och Gekås kunder tog emot nyheten med öppna armar. Sammanlagt hann 4 200 leveranser genomföras till hela Sverige innan lagret var slutsålt och showroomet fick stängas ner redan före midsommar. Inför säsongen 2020 har varuhusets inköpare utvärderat vilken typ av möbler som sålde bäst första säsongen och även adderat ännu mer tillbehör i form av parasoller, gasolvärmare, dynor och inredningsdetaljer.

– Första året var bara början. Nu vet vi exakt vad kunderna vill ha och satsar därefter. Showroomet blir ett par hundra kvadratmeter större och vi har köpt in betydligt fler lite exklusivare loungegrupper i rotting som var det som sålde överlägset bäst under första året, säger Boris.

– Att jobba vidare med digital handel på vårt eget sätt känns helt rätt. Vi kombinerar shoppingupplevelsen som är unik för oss med bekvämligheten som kommer med hemleverans. Det är e-handel, fast roligare!

Den 5 februari är det premiär och säljstart för säsongens utemöbler på Gekås Ullared.