Tillbaka till nyheter
Gekås Ullared satsar stort på utemöbler och grillar

Gekås Ullared satsar stort på utemöbler och grillar

Den 8 januari 2021

Tillbaka till nyheter

Oslagbara priser, ett ännu bredare sortiment och möjligheten av att beställa via telefon. Gekås Ullared utökar nu sin satsning på utemöbler med hemleverans. ”Vårt sortiment består av möbler i bra kvalitet till marknadens lägsta priser. Lågprisfilosofin är den självklara grunden i allting vi gör”, säger vd Patrik Levin.

Under 2020 växte Skandinaviens största varuhus med 3 000 kvadratmeter vilket gav plats för storsatsningar på både träningskläder, sportutrustning och outdoorkläder. Våren 2021 slår Gekås Ullared upp portarna till ett helt nytt våningsplan som rymmer årets storsatsning på utemöbler med hemleverans.

–  Den nya butiksytan ger oss möjlighet att bygga ett showroom för utemöbler på hela 900 kvadratmeter. Vårt sortiment består av möbler i bra kvalitet till marknadens lägsta priser. Lågprisfilosofin är den självklara grunden i allting vi gör”, säger vd Patrik Levin.

Möblerna visas i varuhusets showroom där besökarna gör sin beställning via självutcheckning. Möblerna levereras sedan hem till dörren mot en fraktavgift. Men i år går det också bra att beställa sina möbler via telefon, en försäljningsmetod som testades redan 2020 när Coronapandemin fick besöksantalet i varuhuset att minska drastiskt.

–Det är många som inte har möjlighet att besöka varuhuset just nu. Då känns det bra att vi kan erbjuda telefonbeställning så att alla som vill har chans att handla utemöbler, säger Patrik.

Förutom utemöbler kommer det nya våningsplanet också ge plats åt en rekordstor grillavdelning. Onsdag 10 februari är det premiär och säljstart för säsongens utemöbler på Gekås Ullared. Klicka här för att se mer!