Tillbaka till nyheter
Gekås Ullared satsar på förlängda öppettider och rekordstort varuhus!

Gekås Ullared satsar på förlängda öppettider och rekordstort varuhus!

Den 20 september 2019

Tillbaka till nyheter

Gekås Ullared rustar för höstens högsäsong och presenterar årets satsning – förlängda öppettider och ett rekordstort varuhus. ”Här på Gekås Ullared märker vi ingenting av den omtalade butiksdöden”, konstaterar vd Boris Lennerhov.

Efter en fantastisk sommar med rekord i både försäljning och antal besökare laddar Gekås Ullared nu för att ta emot ännu fler kunder under höstens stora högsäsong. Besökaren kan se fram emot ett ännu större varuhus och extra många shoppingtimmar.

– I år väljer vi att satsa ännu mer på att vara tillgängliga för våra kunder. Varuhuset kommer vara öppet till klockan 22 på både torsdag, fredag och lördag under oktober, november och december. Dessutom kommer vi ha öppet 8-18 på Trettondagen som tidigare varit stängd.

I början av september passade man dessutom på att inviga en ny shoppingyta på 900 kvadratmeter i varuhuset. Här har damytterkläder samt sortimentet av kläder i större storlekar för både dam och herr fått mer utrymme.

– Vi letar hela tiden efter möjligheter att maximera shoppingytan och skapa ett välplanerat kundflöde, säger Boris.

Den 30 juli slog Gekås Ullared besöksrekord med 29 200 personer i varuhuset under en dag. Juli blev också rekordmånad med en försäljning på 670 miljoner kr, vilket var 55 miljoner (8,5 %) mer än året innan. Nu ser man fram emot nya rekord under årets absoluta högsäsong.

– Här på Gekås Ullared märker vi ingenting av den omtalade butiksdöden, konstaterar Boris. Vi arbetar tvärtemot näthandeln och har en affärsidé som bygger på att shopping är en rolig aktivitet och något man gör tillsammans. Upplevelsen är viktig och till oss kommer kunderna för att fylla en hel vagn med prisvärda fynd, istället för att klicka hem enskilda kampanjvaror på nätet. Det blir roligare shopping helt enkelt!