Tillbaka till nyheter
Gekås Ullared rustar för högsäsong – rekryterar 450 nya medarbetare

Gekås Ullared rustar för högsäsong – rekryterar 450 nya medarbetare

Den 22 februari 2019

Tillbaka till nyheter

Handeln blomstrar för Gekås Ullared och just nu rustar man för kommande högsäsong. För att kunna leverera bästa service under sommar och höst anställer vi 450 nya medarbetare till butik, restaurang och boende, säger vd Boris Lennerhov.

Intresset för att shoppa, äta och bo i Ullared är större än någonsin! Under 2018 ökade varuhuset sin omsättning med 200 miljoner kronor. För att hålla samma tempo 2019 rekryteras nu 450 nya medarbetare.

– Det är fantastiskt att vi kan bidra med arbetstillfällen för så många! Att jobba på Gekås Ullared är en lysande skola för alla som vill lära sig serviceyrket. Kundfokus är vår främsta ledstjärna, säger Boris.

Arbetet med att utveckla Ullared som shoppingdestination och turistmål pågår ständigt. Inför sommaren 2019 presenteras flera nya storsatsningar. Utemöbler med hemleverans har premiär, en ny Sportbar med 200 sittplatser byggs i varuhuset och Gekåsbyn får en ny äventyrsgolfbana och egen restaurang. Behovet av personal är stort både i varuhuset, restaurangverksamheten och boendeanläggningen.

– Våra medarbetare är fenomenala på att arbeta effektivt i högt tempo och samtidigt hålla hög servicegrad, säger Boris. Börjar du som säsongsanställd på Gekås finns ofta chansen att arbeta vidare inom företaget.

För 2019 lyser Gekås Ullared 450 tjänster till varuhuset, boendeanläggningen och restaurangerna. För att ansöka går du in på www.gekas.se/jobb. Vid frågor kontakta rekrytering@gekas.se.